fbpx

Continut video pe retelele de socializare: o noua tendinta pentru promovarea online

Tendintele in materie de promovare online se schimba constant. Pentru a putea realiza o campanie de succes si a avea cat mai multe vizualizari pe social media, este important sa iti ajustezi strategia. Continut video pe retelele sociale a devenit din ce in ce mai popular si este una din recomandarile recente. Retelele precum Facebook sau Instagram promoveaza constant utilizatorii care distribuie materiale video.

O afacere de succes este prezenta si in mediul online. Astfel, aceasta poate comunica mult mai eficient cu clientii si poate atrage noi posibili clienti. De aceea, este importanta urmarirea indeaproape a trendurilor in materie de content ce aduc succes paginii de social media.

Toti utilizatorii retelelor sociale stiu deja ca aceste platforme sunt adesea folosite pentru distribuirea continutului vizual. Insa pe langa imagini, un impact pozitiv il are materialul sub forma de video. Acesta a crecut in popularitate si este o recomandare de urmat pentru tendintele anului 2021. Marketingul digital si strategia de social media au ca scop interactiunea cu clientii prin continut cat mai atractiv, pentru a-i convinge pe acestia de calitatea si nevoia de a achizitiona produsele sau serviciile oferite.

Continut video pe retelele sociale cu potential in cresterea vanzarilor

Statisticile recente arata ca utilizatorii platformelor sociale sunt din ce in ce mai dispusi sa urmareasca continut video. Desi inainte acest tip de continut era de regula scurt, acum preferintele se indreapta catre video lungi si informative. Un video care iti poate ajuta afacerea trebuie sa fie cat mai interactiv si sa il apropie pe client de afacerea ta.

Cu cat iti cunosti mai bine publicul tinta, cu atat poti crea video-uri atractive pentru acesta. Un astfel de continut poate avea scop informativ, ce arata clientilor modul de realizare a produselor vandute sau pur si simplu scop de promovare. Mai mult, ambele moduri de abordare au un potential extraordinar in apropierea fata de client si captarea atentiei acestuia.

De asemenea, in functie de domeniul de activitate al afacerii tale, poti incerca video live. Facebook a pus la dispozitia utilizatorilor aceasta optiune pentru a realiza in timp real scurte filmulete. Astfel, poti promova video-uri bazate pe „how it’s made”, „how to”, pentru a arata clientilor mici tutoriale si a-i motiva sa incerce produsele sau serviciile oferite de afacerea ta.

O afacere bine promovata in mediul online asigura succesul acesteia. Pentru a te asigura ca strategia realizata iti aduce beneficii, trebuie sa urmezi tendintele in materie de continut. Un continut video pe retelele de socializare iti poate aduce mai mult clienti si te poate ajuta sa iti promovezi mai bine produsele. Clientii vor simti o apropiere mai mare fata de ceea ce tu vinzi si vor fi mult mai interesati sa achizitioneze.

Asigura-te ca ai cel mai bun continut pentru social media. Daca ai nevoie de sfaturi sau idei de promovare in mediul online, echipa GlobalDev iti sta la dispozitie.