fbpx

Campanii de promovare online pentru afacerea ta

Maximizează vizibilitatea online: Soluții avansate de promovare a site-ului

Dorim să vă oferim soluții eficiente de promovare online pentru site-ul dvs. Echipa noastră specializată în campanii de online poate să creeze strategii de marketing personalizate, adaptate nevoilor dvs, pentru a vă crește vizibilitatea și a atrage mai mulți vizitatori pe site sau pe retelele de socializare. Cu experiența noastră în campanii de promovare online și optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), vom transforma site-ul dvs. într-o prezență puternică pe internet. Fie că doriți să atrageți clienți noi sau să vă consolidați autoritatea business-ului în domeniul dvs, suntem aici să vă ajutăm. Beneficiați de rezultate reale datorită abordării noastre transparente și orientate către performanță. Alegeți să lucrați cu noi și transformați-vă afacerea într-un succes online.

Image

Metode de Promovare Optime pentru Afacerea Dvs: Crește Impactul și Vizibilitatea

Servicii de Promovare Online: Configurăm și personalizăm campanii Google, Facebook sau Instagram Ads cu conținut de calitate și grafică care rezonează cu brand-ul și audiență dvs

Descoperiți puterea promovarii online prin tehnici de promovare inovatoare și metode de promovare online eficiente. Echipa noastră, specializată în metode de promovare a magazinului online, vă oferă soluții personalizate pentru a vă maximiza vizibilitatea în mediul online. Prin optimizare SEO și content marketing de top, garantăm creșterea audienței dvs. și transformarea vizitatorilor în clienți fideli. Având expertiza în diverse canale de promovare online ne angajăm să construim pentru dvs. o prezență puternică în mediul digital. Colaborați cu noi pentru a beneficia de puterea de atragere a publicului oferită de fiecare canal de promovare online și pentru a vă asigura că afacerea dvs. se diferențiază in mediul online. Alegeți serviciile noastre personalizate pentru a vă transforma magazinul online, catalogul de produse sau site-ul de prezentare într-un nume de încredere pe piață.

Publicitate Pay-Per-Click (PPC)

Creăm campanii plătite pe platforme precum Google Ads sau Facebook Ads pentru a atrage traficul țintit către site-ul dvs.

Marketing de Conținut

Furnizați conținut valoros și relevant publicului dvs.prin bloguri, articole, infografice și video-uri, construind relații solide cu clienții.

Social Media Marketing

Folosiți rețelele sociale pentru a interacționa cu audiența, a promova conținutul și a dezvolta o comunitate online implicată.

Email Marketing

Trimiteți mesaje personalizate și informații relevante către lista dvs. de abonați, menținând legătura cu clienții și atrăgându-le interesul.

Vizibilitate Extinsă

Promovarea online extinde vizibilitatea, atrăgând audiența potențială din diferite medii și creând o prezență remarcabilă pentru afacerea dvs.

Targetare Precisă

Prin promovarea online, puteți alege cu precizie audiența pentru a livra mesaje relevante, maximizând eficiența campaniilor dvs. de marketing.

Campanii Google Ads

Statisticile Ads ne spun exact ce merge și ce nu merge, astfel încât să putem lua continuu decizii de îmbunătățire a eficienței campaniilor. Ne ajută să investim mai bine bugetul și să obținem rezultate mai bune. Combinați acest serviciu cu cel de creare postări pe pagină Google business pentru a crea o identitate puternică în mediul online.
* preț la cerere ( în funcţie de numărul de campanii, anunţuri, cuvinte cheie, etc.).
Realizare bannere publicitare pentru Google Ads (rețeaua de display) – preț la cerere/set bannere

Campanii Facebook & Instagram Ads

Reclamele în mediile sociale reprezintă o metodă eficientă pentru a vă face cunoscuți și să primiți like-uri de calitate de la clienți potențiali care vor fi interesați în a cunoaște mai bine serviciile oferite de dvs. Este o metodă de promovare site prin care puteți obține clienți sau vânzări, încă din prima lună. De asemenea acest serviciu poate fi combinat cu cel de creare postări, astfel încât să mențineți clienții informați și interesați de serviciile dvs..
* preț similar cu cel al campaniei Google Ads

Monitorizare, evaluare și optimizare

Google Analytics și Pixel -ul Facebook ne va ajuta să urmărim în mod constant obiectivele pe care le-am stabilit și ne va permite să analizăm date valoroase. Suntem la curent și avem acces la cele mai noi și mai eficiente tool-uri pentru monitorizarea și măsurarea performanțelor campaniilor de marketing online! Cu Google Ads, ajungeți la potențialii dvs clienți chiar atunci când ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat și astfel vânzările dvs o să crească.
* inclus în prețul campaniilor Facebook/Instagram și Google Ads

Servicii de promovare GlobalDev: Dezvoltăm și implementăm strategii de promovare online eficiente

Descoperiți serviciile noastre de promovare, specializate în elaborarea și implementarea strategiilor de promovare online. Echipa noastră de experți vă oferă soluții personalizate pentru a- vă crește vizibilitatea și a atinge obiectivele dvs. de marketing. De la optimizarea conținutului la gestionarea campaniilor plătite și social media, suntem dedicați să construim o prezență online puternică pentru brandul dvs. Fie că aveți o afacere în creștere sau un brand consolidat, oferim strategii adaptate nevoilor dvs, pentru a- vă maximiza impactul în mediul digital competitiv.

Strategie de Promovare Online

Dezvoltăm strategii personalizate de promovare online pentru a vă crește vizibilitatea și a atrage audiența potrivită, adaptându-ne nevoilor și obiectivelor dvs.

Campanii de Promovare Online Eficiente

Realizăm campanii atent planificate și implementate, utilizând datele colectate pentru a ajusta și optimiza strategiile, asigurând obținerea rezultatelor dorite.

Monitorizare și Optimizare Constantă

Efectuăm monitorizare continuă a performanțelor campaniilor dvs. pentru a identifica oportunități de îmbunătățire și a asigura că resursele sunt folosite eficient.

7 +

Ani de Experiență

100 +

Clienți Mulțumiți

4 +

Experți Tehnici

350 +

Campanii Optimizate

Recomandări

Recenzii ce descriu relația de colaborare și gradul de satisfacție între GlobalDev și clienții săi pentru serviciile de promovare online

Să facem cunoștință

Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail

Nu uitați : CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

 • Identitate Digitală Online
 • Alegere Nume Brand
 • Creare LOGO
 • GDPR
 • Motto Personalizat
 • Tehnici de marketing
 • Campanii de promovare

  Transformăm Ideile în Realitate

  " Visele nu funcționează decât dacă luați măsuri. Cea mai sigură cale de a vă îndeplini visele este să le trăiți. " - Roy T. Bennett