fbpx

Cum Funcționează ?

Cum Funcționează ?

Mai jos găsiți etapele și pașii de lucru

Știm foarte bine că timpul dumneavoastră este limitat și că vă este greu să ne stați la dispoziție zi de zi, așa că pentru fiecare proiect, încercăm să ne implicăm cât mai mult și să vă contactăm doar când este neapărat necesar.

Image
Început Colaborare

PASUL 1 - ÎNCEPUTUL PROIECTULUI

Sunați-ne ori trimiteți-ne un e-mail ori folosiți formularul de contact prin intermediul website-ului nostru. După ce primim informațiile generale și discutăm la telefon, prin email sau față în față, vă trimitem contractul și factura proformă online. Odată semnat și scanat contractul și efectuată plata, pornim cu următorii pași.

1

PASUL 2 - ALEGEREA VARIANTEI TEHNOLOGICE POTRIVITĂ CERINȚELOR DVS

Dacă ați optat pentru crearea unui website sau magazin online echipa GlobalDev va va propune 3 variante de website-uri depinzând de pachetul pe care l-ați ales. Varianta aleasă va fi activă pe servele noastre pentru a fi vizualizată și pentru a decide împreună informațiile digitale care va vor popula site-ul.

2

PASUL 3 - SCHIMB DE MATERIALE ȘI INFORMAȚII

Ne trimiteți prin email, Google Drive sau We Transfer materialele pentru website sau magazin virtual, mai exact textele și imaginile alese. În acest timp noi înregistrăm domeniul și găzduirea, realizăm logo-ul în caz că aveți și aceste servicii în comandă. Ne pregătim toate detaliile proiectului dvs și planul de lucru intern.

3

PASUL 4 - REALIZAREA PROPRIU ZISĂ A PROIECTULUI

Ne apucăm de treabă, punem cap la cap informația, organizăm conținutul și realizăm proiectul dumneavoastră. În cazul în care considerăm că lipsesc informații, nu sunt ușor de înțeles de vizitatori sau avem anumite propuneri mai atipice, vă contactăm pentru detalii. La acest pas trebuie doar să așteptați.

4

PASUL 5 - FINALIZARE PROIECT

Atunci când proiectul ajunge la stadiul în care este pe placul nostru vă trimitem spre evaluare rezultatul și așteptăm cu nerăbdare părerile și feedbackul. Preferabil ar fi să faceți o listă, punctual cu note, exemplu: pagina " despre noi " schimbăm ordinea conținutului X și să o trimiteți pe email, noi răspundem tot pe subiect cu statusuri “Rezolvat” sau cu note suplimentare sau sfaturi dacă considerăm că decizia nu este corectă, exemplu: poate afecta SEO sau este greu de parcurs informația.

5

PASUL 6 - CONTINUĂM SĂ ADUCEM PLUS VALOARE AFACERII DVS

Păstrăm legătura și primiți ajutorul nostru în funcție de produsele sau serviciile alese anterior , exemplu : mentenanța. GlobalDev oferă tuturor website-urilor și magazinelor online realizate, mentenanță GRATUITĂ 1 lună din momentul livrării finale al proiectului.

6
SFÂRȘIT
Image

GlobalDev găsește soluții pentru orice problema web digitală

Lucruri uimitoare se întâmplă afacerii dumneavoastră atunci când conectăm punctele de utilitate și valoare

CREATIVITATE

” Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru prin care exploatăm ocaziile oferite de aceasta. ” – Earl Nightingale

INOVAȚIE

” Inovaţia este instrumentul specific întreprinzătorilor, prin care ei valorifică o oportunitate. ” – Peter Drucker

FUNCȚIONALITATE

” Cuvintele aranjate în mod diferit au un înţeles diferit, iar semnificaţiile dispuse diferit au un efect diferit. ” – Pascal

7 +

Ani de Experiență

57 +

Clienți Mulțumiți

9 +

Experți Tehnici

100 +

Website-uri Livrate

Recomandări

Recenzii ce descriu relația de colaborare și gradul de satisfacție între GlobalDev și clienții săi

Să facem cunoștință

Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail

Nu uitați : CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

 • Identitate Digitală Online
 • Alegere Nume Brand
 • Creare LOGO
 • GDPR
 • Motto Personalizat
 • Tehnici de marketing
 • Campanii de promovare

  Transformăm Ideile în Realitate

  " Visele nu funcționează decât dacă luați măsuri. Cea mai sigură cale de a vă îndeplini visele este să le trăiți. " - Roy T. Bennett