fbpx

Optimizare Website

Optimizare Site web

GlobalDev se va asigura că afacerea dvs va fi poziționată „strategic” în jungla mediului online și că veți face diferența printr-un site creativ și full responsive.

Conform statisticilor, o pagină web care se încarcă greu, va fi abandonată de către utilizatori. Viteza de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte pentru motoarele de căutare ( SEO ).

 Dacă dețineți deja un site : identificare probleme tehnice, optimizare SEO a paginilor existente și optimizarea site-ului pentru încărcarea mai rapidă a conținutului și atragerea de vizitatori noi. Pentru website-uri care utilizează platforma WordPress, instalăm de asemenea și plugin-uri de monitorizare, securizare și back-up. Complexitatea proiectului variază în funcție de numărul de pagini și limbajul de programare al site-ului.
* preț la cerere

Image

Care sunt elementele optimizate pentru o navigare rapidă ?

Optimizarea site-ului îl va face accesibil și îi va reduce timpul de încărcare, de asemenea, asigurându-le clienților dvs o navigare ușoară pe site.

 • Optimizare imagini
 • Optimizare viteză de încărcare
 • Optimizare Baze de Date

Pentru a veni în întâmpinarea clienților și pentru ca site-ul dvs. să apară în prima pagină și de ce nu chiar pe primele poziții, conținutul prezentat, adică textele și imaginile incluse pe site, trebuie să reflecte, prin cuvinte exact căutările clienților. Optimizarea imaginilor este foarte importantă și pentru SEO on-site și modificările ce se produc în back-end au o mare importantă pentru motoarele de căutare.

Viteza de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte, atât pentru motoarele de căutare (SEO), cât și pentru o experiență a utilizatorilor. Codul sursă folosit pentru dezvoltarea website-ului este de multe ori o „piatră de moară” pentru viteză de încărcare a website – ului. De exemplu, folosirea Flash, este aproape incompatibilă cu dispozitivele mobile, nu este indexat de motoarele de căutare și nu poate fi optimizat pentru o încărcare rapidă a paginii.

Se știe foarte bine că bazele de date necesită indexare. Dar și prea mulți indexi folosiți creează alte probleme. Îți putem veni în ajutor să monitorizăm baza de date, să urmărim atent ce tipuri de query-uri sunt rulate, care query-uri necesită un timp îndelungat de execuție și să venim cu soluții de optimizare atât a query-urilor folosite cât și a structurii bazei de date, indexării tabelelor, etc. Din experiență noastră, în cele mai multe cazuri, după optimizarea unui query sau a unui index, se poate obține scăderea seminificativa a timpului de execuție a acelui query. Dacă nu știți ce să faceți, așteptăm să ne contactați. Cere Oferta!

Dezvoltare Web

Creare Website & Audit & Optimizare & Alte Servicii

Dezvoltăm soluții, oferind afacerii dumneavoastră un mijloc de funcționare eficient și productiv. Folosim pe lângă limbajele clasice de programare ( PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT etc ) și frameworkuri complexe cu ajutorul cărora putem dezvolta orice tip de proiect.

MAGAZIN ONLINE

Aveți nevoie de ajutor? Nu știți de unde să începeți? Un magazin online va oferă noi oportunități afacerii pe care o dețineți și va oferă șansă de a va prezența produsele pe internet unui număr nelimitat de noi clienți.

WEBSITE PREZENTARE

Doriți să ajungeți simplu și eficient în întâmpinarea clienților dumneavoastră cu informații despre serviciile și produsele pe care le oferiți? Toate website-urile sunt realizate de către o echipă de profesionişti, 100% personalizate, conform cerințelor dumneavoastră.

AUDIT WEBSITE

Vă permiteți să nu aveți website-ul verificat de către o echipa de profesioniști? Cereți un audit web înainte că site-ul dumneavoastră să înceapă să aibă probleme vizibile și să începeți să pierdeți clienți.

OPTIMIZARE WEBSITE

Conform statisticilor, o pagină web care se încarcă greu, va fi abandonată de către utilizatori. Viteză de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte pentru motoarele de căutare (SEO).

GĂZDUIRE

Oferim servicii de găzduire site–uri și servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv și optim pentru performanță. Afacerea dumneavoastră merită tot ce este mai bun.

MENTENANȚĂ

GlobalDev vă oferă servicii de mentenanță web pentru o gamă largă de website-uri. Vă ajutăm să dezvoltați noi funcționalități ale site-ului, fie prin servicii de instalare plugin-uri sau dezvoltare software web la cerere.

GlobalDev găsește soluții pentru orice problema web digitală

Lucruri uimitoare se întâmplă afacerii dumneavoastră atunci când conectăm punctele de utilitate și valoare

CREATIVITATE

” Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru prin care exploatăm ocaziile oferite de aceasta. ” – Earl Nightingale

INOVAȚIE

” Inovaţia este instrumentul specific întreprinzătorilor, prin care ei valorifică o oportunitate. ” – Peter Drucker

FUNCȚIONALITATE

” Cuvintele aranjate în mod diferit au un înţeles diferit, iar semnificaţiile dispuse diferit au un efect diferit. ” – Pascal

7 +

Ani de Experiență

57 +

Clienți Mulțumiți

9 +

Experți Tehnici

100 +

Website-uri Livrate

Recomandări

Recenzii ce descriu relația de colaborare și gradul de satisfacție între GlobalDev și clienții săi

Să facem cunoștință

Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail

Nu uitați : CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

 • Identitate Digitală Online
 • Alegere Nume Brand
 • Creare LOGO
 • GDPR
 • Motto Personalizat
 • Tehnici de marketing
 • Campanii de promovare

  Transformăm Ideile în Realitate

  " Visele nu funcționează decât dacă luați măsuri. Cea mai sigură cale de a vă îndeplini visele este să le trăiți. " - Roy T. Bennett