fbpx

Faq's

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI CÂND DORIȚI SĂ VĂ FACEȚI UN SITE?

Cost domeniu + cost găzduire + cost manoperă + cost mentenanță + Cost servicii adiționale

Domeniul este numele website-ului dvs, numele care îl vor introduce clienții dvs când vor dori să acceseze site-ul dvs. Dreptul de folosință a domeniilor .ro aparține în exclusivitate clientului. Prețul de înregistrare de este de aprximativ 10 Euro per an și este valabil pentru înregistrarea domeniilor până la o perioada maximă de 10 ani. Domeniile .ro pot fi înregistrate și prelungite pentru minim 1 an și maxim 10 ani în orice moment.
Orice site are nevoie de un spațiu fizic pe care vor fi stocate toate fișierele, cum ar fi textul, imaginile sau clipurile video. Acest spațiu este disponibil pe un server web iar serviciul este asigurat de companiile specializate în web hosting (găzduire web). Pentru serviciul de găzduire web se plătește o taxă lunară, trimestrială, bianuală sau pe mai multi ani, în funcție de preferințele fiecăruia. Prețurile încep de la 1 Euro pe luna și cresc în funcție de necesitățile website-ului dvs.
În acest caz abordarea este diferită de la o firma la alata. Prețul unui site variază în funcție de complexitatea site-ului, a funcțiilor implementate în site și a mărimii site-ului. Prețul minim în rândul companiilor de creare website-uri, luând în calcul strict costul pentru manoperă pleacă de la 250 Euro și crește în funcție de complexitatea proiectului.
Odată ce aveți site-ul va trebui să luați în calcul și întreținerea lui astfel încât să va confere succesul proiectului în timp. Costul minim pentru acest serviciu este de 10 Euro pe lună în general, sau 15 Euro/ora pentru reparații tehnice.
GlobalDev cunoaște respectul și dorește să dea dovadă de profesionalism față de fiecare client în parte. Menținerea unei relații mutual benefice și productive între firma noastră și client este misiunea noastră principala, astfel construim o comunitate solidă în jurul brandului GlobalDev. Viziunea noastră este o piață liberă în care fiecare client are dreptul să facă propriile alegeri și fiecare client conștientizează că alegerea făcută determina succesul sau eșecul afacerii sale. De aceea, susținem că prin noi puteți face diferența. Noi reprezentăm o echipa axată pe profesionalism, pe seriozitate și pe transparență. Mediul online acaparează din ce în ce mai mult teren, diferențierea printr-un site bine structurat și compatibil cu noile tendințe reprezintă cheia succesului. GlobalDev este soluția pentru un site mai bun!
Creșteți numărul vizitatorilor

Serviciul de optimizare SEO este unul complex și implică parcurgerea mai multor etape. În crearea site-urilor web luăm în calcul optimizarea corectă a tuturor paginilor realizate astfel încât să obținem rezultate optime în motoarele de căutare.

Parteneriat de încredere

Ajunși la o experiență profesională desăvârșită, suntem capabili să va oferim soluții complete de realizare site web și promovare online. Apelați cu încredere la profesioniștii noștri, un staff tehnic dedicat, implicat și experimentat!

Design 100% Responsive

În majoritatea domeniilor de activitate, peste 60% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Programam site-ul utilizând tehnologii întotdeauna noi și moderne. Site-ul se va încarcă super-rapid și se va afișa corect pe toate tipurile de dispozitive.