fbpx

Audit Website

Verificare Website / Audit Site

Vă vom lămuri în legătură cu orice detaliu tehnic, iar dvs trebuie să acționați rapid dacă este cazul

Vă permiteți să nu aveți website-ul verificat de către o echipa de profesioniști? Cereți ACUM un audit web înainte ca site-ul dumneavoastră să înceapă să aibă probleme vizibile și să începeți să pierdeți clienți.


Consultanță GRATUITĂ
Identitate Web pentru firmele care nu au încă un website prin stabilirea unei identități digitale ( NUME, LOGO, SLOGANURI), în funcție de domeniul de activitate al afacerii
Audit Website pentru firmele care au deja un website, oferim GRATUIT serviciul de verificare a prezenței online și un raport de optimizare pentru înbunatatirea vizibilității
Redirecționare http către https
Strategii de promovare a produselor sau serviciilor oferite

Awesome Image

Nu ați auzit încă de audit web sau despre verificarea paginilor web ?

Aflați dacă site-ul dvs este vulnerabil, mobile-friendly, optimizat pentru motoarele de căutare, optimizat pentru vânzări online, accesibil tuturor vizitatorilor și conform cu ultimele standarde W3C
 • Consultanţă optimizare pagini web
 • Echipă de profesioniști în domeniul IT
 • Detalii prețioase oferite gratuit de echipa GlobalDev

Auditul site-ului este o analiză completă a tuturor factorilor care afectează vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare.

Această metodă standard oferă o perspectivă completă asupra oricărui site web, a traficului general și a paginilor individuale.

Auditul site-ului este completat în scopuri de marketing. Scopul este de a detecta punctele slabe din campaniile care afectează performanța web.

Cere oferta

Dezvoltare Web

Creare Website & Audit & Optimizare & Alte Servicii

Dezvoltăm soluții, oferind afacerii dumneavoastră un mijloc de funcționare eficient și productiv. Folosim pe lângă limbajele clasice de programare ( PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT etc ) și frameworkuri complexe cu ajutorul cărora putem dezvolta orice tip de proiect.

Website Prezentare

Doriți să ajungeți simplu și eficient în întâmpinarea clienților dumneavoastră cu informații despre serviciile și produsele pe care le oferiți? Toate website-urile sunt realizate de către o echipă de profesionişti, 100% personalizate, conform cerințelor dumneavoastră.

Read Move

Magazin Online

Aveți nevoie de ajutor? Nu știți de unde să începeți? Un magazin online va oferă noi oportunități afacerii pe care o dețineți și va oferă șansă de a va prezența produsele pe internet unui număr nelimitat de noi clienți.

Read Move

Audit Website

Vă permiteți să nu aveți website-ul verificat de către o echipa de profesioniști? Cereți un audit web înainte că site-ul dumneavoastră să înceapă să aibă probleme vizibile și să începeți să pierdeți clienți.

Read Move

Optimizare Website

Conform statisticilor, o pagină web care se încarcă greu, va fi abandonată de către utilizatori. Viteză de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte  pentru motoarele de căutare (SEO).

Read Move

Mentenanță

GlobalDev vă oferă servicii de mentenanță web pentru o gamă largă de website-uri. Vă ajutăm să dezvoltați noi funcționalități ale site-ului, fie prin servicii de instalare plugin-uri sau dezvoltare software web la cerere.

Read Move

Găzduire

Oferim servicii de găzduire site–uri și servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv și optim pentru performanță. Afacerea dumneavoastră merită tot ce este mai bun.

Read Move

GlobalDev găsește soluții pentru orice problema web digitală

Lucruri uimitoare se întâmplă afacerii dumneavoastră atunci când conectăm punctele de utilitate și valoare

Creativitate

” Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru prin care exploatăm ocaziile oferite de aceasta. ” – Earl Nightingale

Inovație

” Inovaţia este instrumentul specific întreprinzătorilor, prin care ei valorifică o oportunitate. ” – Peter Drucker

Funcționalitate

” Cuvintele aranjate în mod diferit au un înţeles diferit, iar semnificaţiile dispuse diferit au un efect diferit. ” – Pascal

7+

Ani de Experiență

57+

Clienți Mulțumiți

9+

Experți Tehnici

36+

Website-uri Livrate

Recomandări

Recenzii ce descriu relația de colaborare și gradul de satisfacție între GlobalDev și clienții săi

Să facem cunoștință

Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail

Nu uitați : CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

 • Identitate Digitală Online
 • Alegere Nume Brand
 • Creare LOGO
 • GDPR
 • Motto Personalizat
 • Tehnici de marketing
 • Campanii de promovare

  Transformăm Ideile în Realitate

  " Visele nu funcționează decât dacă luați măsuri. Cea mai sigură cale de a vă îndeplini visele este să le trăiți. " - Roy T. Bennett

  captcha