fbpx

Curs creare site WordPress de la zero (online live)

Cursul nostru de WordPress este primul pas din călătoria ta în crearea de site-uri!

Acest curs de creare Site folosind CMS WordPress este o călătorie captivantă în lumea dezvoltării web, creat special pentru a fi accesibil și eficient pentru antreprenori, viitori antreprenori, viitori freelanceri, viitori angajați în firme specializate în crearea site-urilor web sau oricine dorește să exploreze puterea WordPress. Fie că ai deja o afacere și vrei să îți administrezi propriul site, fie că ești pe cale să începi o carieră în dezvoltarea web, acest curs este cheia pentru a-ți atinge obiectivele online.

Cu o abordare prietenoasă și practică, acest curs este potrivit pentru antreprenorii care doresc să-și dezvolte prezența online, pentru aspiranții la dezvoltarea web sau pentru cei care doresc să devină freelanceri în domeniul dezvoltării web.

În acest curs, veți învăța fundamentalele platformei WordPress, cea mai populară și versatilă soluție de dezvoltare web din lume. Vom acoperi toate aspectele esențiale, inclusiv instalarea și configurarea WordPress, personalizarea aspectului site-ului, adăugarea conținutului, extinderea funcționalității cu plugin-uri și optimizarea pentru motoarele de căutare.

Un aspect distinctiv al acestui curs este accentul pe practică. Vom organiza ateliere de lucru în care veți putea aplica direct cunoștințele dobândite, transformând ideile în site-uri web funcționale. După finalizarea cursului, veți beneficia de o consiliere individuală (maxim o oră), pentru a vă asigura că puteți aplica cunoștințele în propriile proiecte.

Cu o durată de 32 de ore desfășurată pe parcursul a 2-3 luni și sesiuni de curs după ora 17, acest curs în format online live vă oferă flexibilitatea de a învăța în funcție de programul dvs. Vă invităm să vă alăturați acestui curs pentru a învăța să creați site-uri web atractive și funcționale, dobândind astfel independența de a vă gestiona propria prezență online sau de a intra în lumea dezvoltării web. Aventura începe aici!

Pentru cine a fost creat cursul „Curs creare site WordPress de la zero”?

Acest curs este potrivit atât pentru începători cât și pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele în aceast domeniu. Iată pentru cine este potrivit acest curs:

 • Cei ce vor să-și schimbe cariera: persoanele care caută o schimbare în viața profesională și doresc să se dezvolte pe această nișă. Poți să-ți dezvolți abilitățile în dezvoltare web pentru a deveni freelancer sau a începe o nouă carieră.
 • Freelanceri în căutare de diversificare: Dacă deja ești freelancer și dorești să îți diversifici serviciile, dezvoltarea web cu WordPress poate fi o alegere excelentă. Acest curs îți va oferi cunoștințele necesare pentru a oferi servicii de creare și gestionare a site-urilor WordPress clienților tăi.
 • Antreprenorii cu viziuni: Dacă ai o afacere sau ești în procesul de a-ți construi propria afacere, acest curs te va învăța cum să-ți gestionezi și să-ți promovezi prezența online, fără a depinde de dezvoltatori externi.
 • Viitorii antreprenori în web: Pentru cei care visează să își dezvolte o afacere în crearea de site-uri sau să devină freelanceri în domeniul dezvoltării web, acest curs este punctul de plecare perfect pentru a-ți construi baza de cunoștințe.
 • Curioșii și învățăceii: Dacă pur și simplu dorești să înveți cum să creezi site-uri în WordPress și să lucrezi în acest domeniu în continuă expansiune, acest curs este o sursă inestimabilă de cunoaștere și abilități practice.

Acest curs este potrivit pentru o gamă variată de persoane. Indiferent de nivelul de experiență și obiectivele tale profesionale acest curs cu siguranță te va ajuta să ai o bază solidă și să începi să faci bani.

Cum te va ajuta acest curs online live de WordPress

Acest curs îți va furniza cunoștințe esențiale pentru a-ți crea și gestiona propriul site web în WordPress. Vei învăța cum să-ți transpui viziunile în realitate online, să personalizezi aspectul și funcționalitatea site-ului tău, să adaugi conținut și să optimizezi pentru a atrage vizitatori.

Pe lângă aceste cunoștințe în dezvoltarea web, vei descoperi, de asemenea, strategii de antreprenoriat care te vor ajuta să începi să-ți monetizezi abilitățile în crearea de site-uri. Vom explora modalități de a câștiga bani din dezvoltarea site-urilor web, fie ca angajat sau freelancer, fie prin gestionarea unei afaceri de creare de site-uri.

În final, vei dobândi independența și încrederea de a prelua controlul asupra prezenței tale online și de a-ți transforma pasiunea pentru dezvoltarea web într-un mijloc de a câștiga bani.

Haide să transformăm visele în site-uri web funcționale și să începem să construim un viitor de succes împreună!

Soluția noastră pentru tine: Cursul WordPress cu accent pe introducere în lumea afacerilor

Acest curs de creare site folosind WordPress se diferențiază de cursurile tradiționale de creare a site-urilor în WordPress prin mai multe aspecte:

 • Accesibilitate și Ușurință de Învățare: Cursul este conceput pentru a fi accesibil și ușor de înțeles pentru persoanele care încă nu au experiență în dezvoltarea web. Limbajul și tehnicile sunt explicate într-un mod prietenos și practic, fără a presupune cunoștințe tehnice avansate.
 • Focus pe Antreprenori și Freelanceri: Cursul este adaptat pentru antreprenori care doresc să-și administreze propriul site web pentru afacerea lor sau pentru cei care doresc să intre în afacerea de creare de site-uri. Pregătirea oferită în curs îi ajută să-și dezvolte site-ul fără a depinde de dezvoltatori externi.
 • Orientare Practică și Ateliere: Cursul include sesiuni practice și ateliere în care cursanții pot aplica direct cunoștințele dobândite. Astfel, ei învață prin experiență și pot vedea rezultatele pe măsură ce progresează.
 • Suport și Consiliere Individuală: Cursul oferă suport și consiliere individuală timp de o oră după finalizarea cursului. Acest aspect este deosebit de util pentru a rezolva probleme specifice și pentru a primi îndrumare personalizată.
 • Flexibilitate de Învățare: Cu programul de 2-3 luni și sesiuni de curs după ora 17, acest curs este potrivit pentru cei care au programul încărcat și au nevoie de flexibilitate în învățare.
 • Obiective Clare și Relevante: Cursul are obiective clare și relevante pentru dezvoltarea web, concentrându-se pe ceea ce este esențial pentru crearea, administrarea și optimizarea unui site WordPress.

Metodă interactivă și practică de predare

În cadrul acestui curs, ne bazăm pe o metodă de predare interactivă și practică pentru a asigura o experiență de învățare eficientă și captivantă. Abordarea noastră se concentrează pe participarea activă a cursanților și aplicarea directă a cunoștințelor în proiecte reale. Atelierele de lucru sunt o parte esențială a acestui modul, oferind oportunitatea de a aplica cunoștințele teoretice într-un mediu practic.

Instruim cu grijă fiecare aspect al dezvoltării site-urilor WordPress, începând de la concepte de bază și continuând cu tehnicile avansate. În cadrul acestui modul, vei avea ocazia să creezi propriul site web, să personalizezi aspectul și să adaugi funcționalitățile dorite.

Totodată, acest curs va pune accent și pe partea de afaceri, ajutându-te ca antreprenor să îți conturezi afacerea din punct de vedere al brand-ului și al imaginii în online, iar ca viitor antreprenor sau freelancer te va ajuta să înțelegi mai bine ce presupune aceast tip de afacere.

Modul nostru de predare este conceput pentru a sprijini și a inspira cursanții să devină creatori și dezvoltatori web încrezători și competenți, cu abilitatea de a aplica cunoștințele dobândite în proiecte viitoare.

Cerințe tehnice pentru participarea la curs

Pentru a putea participa lu curs vei avea nevoie de:

 1. Laptop sau calculator: Este necesar să ai acces la un laptop sau notebook pentru a participa la curs. Acesta va fi instrumentul tău principal pentru a lucra cu platforma WordPress și pentru a participa la sesiunile online.
 2. Conexiune la internet: Ai nevoie de o conexiune la internet stabilă pentru a putea accesa resursele online, participa la sesiuni video și pentru a lucra pe platforma WordPress.
 3. Sistem de sunet și microfon: Asigură-te că dispozitivul tău are un sistem de sunet funcțional și un microfon, deoarece cursul va include interacțiuni în timp real și discuții cu trainerul și ceilalți cursanți.
 4. Instalarea Zoom și Google Meets: Este necesar să instalezi aplicațiile Zoom și Google Meets pentru a participa la sesiunile de curs online. Asigură-te că aceste aplicații sunt actualizate și funcționale pe dispozitivul tău.
 5. Cunoștințe în folosirea unui laptop/calculator și căutarea pe Google

Scopul nostru este să vă asigurăm că aveți toate resursele și suportul necesare pentru a profita la maximum de curs și pentru a vă dezvolta abilitățile în dezvoltarea web cu WordPress.

Ce vei primi la finalizarea cursului de creare site în WordPress?

La finalizarea acestui curs de creare site-uri folosind WordPress, vei obține:

 • Diplomă de participare: Vei primi o diplomă oficială de participare, care atestă că ai absolvit cu succes cursul „Creare site-uri WordPress de la zero” susținut de GlobalDev.
 • Abilități în dezvoltarea web: Vei dobândi cunoștințe în dezvoltarea site-urilor web WordPress, de la instalarea platformei până la personalizarea aspectului și funcționalității site-ului. Vei fi capabil să creezi și să administrezi site-uri web profesionale.
 • Suport curs și consiliere: După încheierea cursului, vei primi un suport post-curs și vei avea acces la maxim o oră de suport și consiliere personalizată, în care poți să discuți întrebări specifice sau să primești îndrumare suplimentară.
 • Cunoștințe în antreprenoriat: Cursul va include informații introductive despre antreprenoriat, gestionarea unei afaceri în domeniul creării de site-uri web și chiar conturarea propriei afaceri dacă ești deja antreprenor.

Teme abordate – curs de creare site WordPress

 1. Introducere în dezvoltarea web și WordPress
 2. Fundamentele antreprenoriatului și branding-ului
 3. Alegerea serverului și domeniului și instalarea și configurarea WordPress
 4. Personalizarea aspectului și funcționalității site-ului
 5. Introducere în HTML, CSS, PHP, Javascript și JQuery
 6. Crearea și gestionarea conținutului pe site-uri WordPress
 7. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și mentenanța site-ului
 8. Opțiuni de dezvoltare profesională și aspecte financiare

* Detalii complete despre programa cursului vor fi furnizate persoanelor înscrise la curs cu 7 zile înainte de începerea cursului.

Ce este WordPress și de ce este potrivit pentru crearea site-urilor?

WordPress este o platformă de gestionare a conținutului (CMS) extrem de populară și versatilă, folosită pentru a crea și gestiona site-uri web. Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegi WordPress pentru crearea site-urilor:

 1. Ușurință de Utilizare: WordPress este cunoscut pentru interfața sa intuitivă și ușor de folosit. Poți să începi să construiești un site chiar și fără cunoștințe avansate de dezvoltare web.
 2. Flexibilitate și Scalabilitate: WordPress este extrem de flexibil și se poate adapta la o varietate de nevoi. Poți crea site-uri simple, bloguri personale sau site-uri web complexe, inclusiv magazine online sau portaluri de știri.
 3. Varitate de Tematici și Plugin-uri: Există o gamă largă de teme gratuite și premium disponibile pentru WordPress, ceea ce îți permite să personalizezi aspectul site-ului tău în funcție de preferințe. De asemenea, ai acces la o mulțime de plugin-uri care adaugă funcționalități suplimentare site-ului tău fără a fi nevoie de programare.
 4. SEO-Friendly: WordPress are caracteristici încorporate care ajută la optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare (SEO).
 5. Comunitatea și Suportul: WordPress beneficiază de o comunitate vastă de dezvoltatori și utilizatori care oferă suport și resurse utile pentru rezolvarea problemelor.
 6. Actualizări Regulate: Platforma WordPress este în continuă dezvoltare și actualizată regulat pentru a adăuga funcționalități noi și pentru a rezolva eventuale probleme de securitate.
 7. Costuri Reduse: platforma în sine este open-source și gratuită – costurile pot crește doar în funcție de tema și plugin-urile alese.
 8. Compatibilitate cu Dispozitive Mobile: Majoritatea temelor și plugin-urilor WordPress sunt compatibile cu dispozitivele mobile, ceea ce înseamnă că site-ul tău va arăta bine pe smartphone-uri și tablete.

În ansamblu, WordPress este o platformă versatilă, cu o comunitate solidă și resurse abundente, care îți permite să îți dezvolți prezența online sau să construiești site-uri web complexe într-un mod accesibil și eficient.

GlobalDev site web Craiova

Despre GlobalDev – experiență vastă în crearea de site-uri încă din 2019

GlobalDev este un nume de încredere în dezvoltarea web, iar experiența noastră vastă în crearea de site-uri ne recomandă ca fiind un partener de încredere. Încă din 2019, am pus bazele acestui produs, care a devenit punctul nostru de bază și al cărui succes continuă să crească.

Am pornit cu o viziune clară: să oferim soluții web de calitate, adaptate nevoilor fiecărui client. De atunci, am dezvoltat și implementat sute de proiecte, variind de la site-uri web personale până la platforme e-commerce complexe și site-uri web pentru instituții ale statului.

Ceea ce ne-a propulsat înainte este angajamentul nostru față de excelență și inovație. Suntem o echipă de profesioniști pasionați, mereu în căutare de noi tehnologii și abordări pentru a oferi cele mai bune soluții clienților noștri. Am construit parteneriate puternice și am câștigat încrederea clienților noștri prin livrarea constantă a site-urilor web de înaltă calitate.

Trainerii cursului de creare site în WordPress

trainer globaldev stanescu tiberiu

Tiberiu Stănescu

Tiberiu este un profesionist cu o experiență de peste 10 ani în domeniul programării și o vastă expertiză în interacțiunea cu clienții, având mai mult de 5 ani experiență în consultanța și dezvoltarea brandurilor.

În calitate de manager de cont, Stănescu Tiberiu este responsabil pentru gestionarea relațiilor cu clienții companiei GlobalDev. Acest lucru implică colaborarea strânsă cu clienții pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor în mediul digital și pentru a dezvolta strategii personalizate care să îi ajute să-și dezvolte brandurile și să obțină rezultate de succes.

Experiența sa de peste 10 ani în programare îl ajută să înțeleagă în profunzime aspectele tehnice ale proiectelor și să ofere soluții creative și eficiente pentru clienții GlobalDev. În plus, interacțiunea sa cu clienții i-a oferit abilități solide în comunicare și gestionarea relațiilor, ceea ce îl ajută să creeze conexiuni puternice și să asigure că nevoile acestora sunt îndeplinite în mod satisfăcător.

trainer GlobalDev Raluca Preda

Raluca Preda

Raluca Preda este unul dintre colegii noștri de la GlobalDev, adusă în echipă încă din 2021. Proaspăt ieșită de pe băncile facultății de Automatică și Calculatoare, Raluca s-a alăturat echipei noastre dorind să învețe și să se dezvolte în acest domeniu complex al programării web.

De-a lungul timpului, Raluca a făcut progrese remarcabile în domeniul dezvoltării web și a devenit un membru esențial al echipei noastre. Ea este cunoscută pentru abilitățile sale tehnice solide și pentru capacitatea de a dezvolta site-uri de înaltă calitate.

Cu o atenție deosebită la detalii și o înțelegere profundă a tendințelor din domeniu, Raluca lucrează cu pasiune pentru a asigura că fiecare proiect dezvoltat la GlobalDev depășește așteptările clienților.

Detalii curs și înscriere

Dată începere următorul curs: 13 decembrie 2023

Tip curs: online live cu atelier de lucru (workshop)

Preț:

 • plată integrală: 1920 lei (2400 lei)
 • plată în două tranșe: 2400 lei – prima tranșă de 1200 lei

Plata se va face prin transfer bancar. Pentru confirmarea participării la curs va trebui ca plata să fie validată cu maxim 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.

Durată: 32 ore – 2-3 luni

Cursul va avea loc de minim 2 ori pe saptâmană după ora 17. Detaliile și zilele exacte vor fi comunicate cu maxim 7 zile înainte de începerea cursului.

Număr limitat de participanți: grupa va fi de 6 – 12 persoane


  Pentru plata integrală veți achita suma de 1920 Lei, iar pentru Plata în 2 tranșe veți achita 2400 Lei astfel: 1200 Lei pentru tranșa 1 cu până la 14 zile înainte de începerea cursului și 1200 Lei pentru tranșa 2 cu până la 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Sesiunile viitoare:

  17 ianuarie 2024 (toate locurile ocupate)

  21 februarie 2024 (10 locuri libere)