fbpx

Curs marketing digital (online live)

Descriere curs marketing digital – strategii și tactici pentru succesul tău în mediul online

Acest curs de Marketing Digital este o oportunitate de a dobândi cunoștințe și competențe atât teoretice, cât și practice în domeniul marketingului online. Sub îndrumarea trainerilor, vei explora cele mai importante și utile instrumente din acest domeniu, obținând o înțelegere cuprinzătoare a metodelor de promovare digitală.

Pe parcursul acestui curs, vei învăța să comunici eficient cu departamentele de marketing digital externalizate, folosind un limbaj comun cu profesioniștii din domeniul online. Vei descoperi cum să promovezi eficient afacerea ta pe diferite canale digitale și vei dobândi abilitățile necesare pentru a crea și implementa campanii de succes pe platforme precum Google Ads și Facebook Ads. În plus, vei învăța să interpretezi indicatorii relevanți și să iei decizii de optimizare bazate pe date.

Prin participarea la acest curs in format online live – atelier de lucru, vei obține numeroase beneficii, precum înțelegerea conceptului și dezvoltarea de strategii de marketing adaptate afacerii tale sau a potențialilor clienți, analiza concurenței, elaborarea unui plan de marketing, înțelegerea funcționării Google Ads și Google Analytics, conceptele de SEO, bunele practici în social media, implementarea Facebook Ads și abordarea eficientă a email marketingului.

Pe lângă aceasta, vei avea șansa de a pune întrebări, clarifica termeni și dezbate exemple din viața reală. Cursul va include și o componentă practică în care cursanții vor lucra la un proiect care simulează un client real, pentru care vor crea o strategie de marketing online și vor configura campanii și materiale vizuale.

Cine poate participa la acest curs de marketing?

Acest curs se adresează persoanelor interesate de dezvoltarea abilităților de marketing, comunicare și strategie. Indiferent dacă ești antreprenor, freelancer sau lucrezi în domeniile marketingului, comunicării sau relațiilor publice, acest curs îți poate oferi cunoștințe și instrumente pentru a-ți crește vânzările sau notorietatea brandului. De asemenea, este potrivit pentru cei care doresc să-și schimbe cariera sau să se pregătească pentru interviuri, ajutându-i să-și dezvolte încrederea în propriile competențe și cunoștințe. Nu este nevoie de experiență anterioară în marketing, dar este esențial să știi să folosești calculatorul pentru a căuta informații pe Google.

Modul de predare – călătoria ta către expertiza în marketingul online

Acest curs se va desfășura sub format online live timp de 2-3 luni cu câte 2 sesiuni pe săptămână și se bazează pe o abordare practică, inclusiv exerciții practice, studii de caz, discuții de grup și proiecte de marketing digital. Participanții vor avea ocazia să aplice cunoștințele dobândite în timpul cursului într-un mediu de lucru simulat, sub îndrumarea instructorilor.

Este recomandat ca participarea online a cursanților să fie făcută de pe un laptop sau calculator pentru a interacționa mai ușor cu diversele instrumente care vor fi folosite pe parcursul cursului.

Teme abordate

 1. Introducere în marketingul online
 2. Principalele canale de marketing online. Glosar de termeni.
 3. Introducere în Google Analytics
 4. Introducere în Google Ads și prezentarea tipurilor de campanii
 5. Introducere în Facebook Ads și Instagram Ads și prezentarea tipurilor de campanii
 6. Introducere în SEO
 7. Introducere în social media: Facebook și Instagram
 8. Elaborarea strategiei de marketing online și alocarea bugetului
 9. Crearea, monitorizarea și optimizarea campaniilor
 10. Exerciții practice
GlobalDev site web Craiova

Despre GlobalDev – experiență vastă în marketingul online

Suntem o agenție de marketing digital cu experiență și reputație solidă în domeniul marketingului online. Cu o istorie începând din 2019, dezvoltăm în mod continuu și livrăm servicii de top în marketing digital, creăm site-uri web și producem articole optimizate pentru motoarele de căutare (SEO).

Realizări:

 • Am gestionat cu succes campanii de marketing pentru peste 200 de clienți din industrii diverse;
 • Avem o rată crescută de satisfacție a clienților, ceea ce demonstrează angajamentul nostru pentru calitate și rezultate;
 • Am contribuit la crearea de site-uri web cu succes pentru numeroase afaceri și instituții de stat;
 • Articolele noastre optimizate SEO au ajutat clienții să obțină o vizibilitate mai bună în motoarele de căutare și să atragă trafic de calitate.

Trainerii cursului de marketing digital

trainer globaldev stanescu tiberiu

Tiberiu Stănescu

Tiberiu este un profesionist cu o experiență de peste 10 ani în domeniul programării și o vastă expertiză în interacțiunea cu clienții, având mai mult de 5 ani experiență în consultanța și dezvoltarea brandurilor.

Din punct de vedere al marketingului online, Tiberiu este manager de cont la compania GlobalDev, unde oferă consultanță în dezvoltarea brandurilor în mediul digital.

În calitate de manager de cont, Stănescu Tiberiu este responsabil pentru gestionarea relațiilor cu clienții companiei GlobalDev. Acest lucru implică colaborarea strânsă cu clienții pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor în mediul digital și pentru a dezvolta strategii personalizate care să îi ajute să-și dezvolte brandurile și să obțină rezultate de succes.

Experiența sa de peste 10 ani în programare îl ajută să înțeleagă în profunzime aspectele tehnice ale proiectelor și să ofere soluții creative și eficiente pentru clienții GlobalDev. În plus, interacțiunea sa cu clienții i-a oferit abilități solide în comunicare și gestionarea relațiilor, ceea ce îl ajută să creeze conexiuni puternice și să asigure că nevoile acestora sunt îndeplinite în mod satisfăcător.

trainer globaldev stania madalina

Mădălina Stănia

Madălina este un specialist în domeniul marketingului online cu o experiență de peste 4 ani. Ea activează în echipa de marketing a companiei GlobalDev încă de la înființare și aduce cu sine cunoștințe solide în identificarea și analiza audienței, dobândite prin absolvirea Facultății de Științe Sociale, specializarea Sociologie, la Universitatea din Craiova.

În cadrul GlobalDev, Madălina are responsabilitatea dezvoltării de strategii de marketing pentru clienți și implementării, monitorizării și optimizării de campanii publicitare pe diverse platforme. Aceasta presupune lucrul cu date și analiza rezultatelor pentru a optimiza performanța campaniilor și a aduce valoare clienților.

Cu pasiunea pentru marketingul online, Madălina este dedicată învățării continue și împărtășirii cunoștințelor în acest domeniu. Ea este un profesionist dedicat, implicat în proiectele de marketing și mereu în căutare de noi strategii și tehnici pentru a asigura succesul clienților GlobalDev.

Dată începere următorul curs: 12 decembrie 2023

Tip curs: online live cu atelier de lucru (workshop)

Preț: 1920 lei pentru plata integrală sau 2400 lei pentru plata în 2 tranșe

Plata se va face prin transfer bancar. Pentru confirmarea participarii la curs va trebui ca plata să fie validată cu maxim 3 zile lucrătoare înainte de inceperea cursului.

Durată: 32 ore – 2-3 luni

Cursul va avea loc de minim 2 ori pe saptâmană după ora 17. Detaliile și zilele exacte vor fi comunicate cu maxim 7 zile înainte de începerea cursului.

Număr limitat de participanți: grupa va fi de 6 – 12 persoane


  Pentru plata integrală veți achita suma de 1920 Lei, iar pentru Plata în 2 tranșe veți achita 2400 Lei astfel: 1200 Lei pentru tranșa 1 cu până la 14 zile înainte de începerea cursului și 1200 Lei pentru tranșa 2 cu până la 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Sesiunile viitoare:

  16 ianuarie 2024  (toate locurile ocupate)

  20 februarie 2024 (9 locuri libere)