fbpx

Mentenanță

Mentenanță Website

Toate website-urile au nevoie de servicii de mentenanță periodice

GlobalDev vă oferă servicii de mentenanță web pentru o gama largă de website-uri. Vă ajutăm să dezvoltați noi funcționalități ale site-ului, fie prin servicii de instalare plugins sau dezvoltare web la cerere.


Copie lunară a website-ului ( conținutul digital, poze, produse, rapoarte, etc )
O modificare majoră (4 ore/modificare), la latitudinea managerului de proiect din partea echipei GlobalDev de a estima timpul rezolvării problemei tehnice
Două modificări minore (2 ore/modificare), nu se mai vede o imagine, broken links, etc
Rezolvăm orice problemă tehnică în maxim 48 ore de la semnalare
* preț la cerere

Awesome Image

De ce să va bateți capul când puteți apela la profesioniști ?

Tehnologiile de implementare a website-urilor se schimbă de la an la an de aceea este bine ca afacerea dvs să aibă în spate o echipă de profesioniști care să știe mereu ce este cel mai potrivit pentru business-ul vostru
  • Spuneți NU problemelor cu update-urile prea dese ale plugin-urilor
  • Nu vă pierdeți timpul în afara ariei dvs de expertiză
  • Preîntâmpinați situații dificile în care ultimul update de platforma sau tema v-a stricat tot designul/aspectul site-ului ?

Echipa GlobalDev are experiență și va recomandă utilizarea unor platforme stabile, Wordpress fiind varianta cu cele mai bune rezultate în momentul de față.

Mentenanța web se referă la modificarea unui produs software după livrare efectivă și funcțională, ca exemple pot fi erori nedetectate anterior, actualizări versiuni software sau extensii care trebuie corectate pentru a îmbunătăți performanța website-ului.

Studiile indică că peste 80% din efortul de întreținere este utilizat pentru acțiuni non-corective ale software-ului inițial.

Cere oferta

Dezvoltare Web

Creare Website & Audit & Optimizare & Alte Servicii

Dezvoltăm soluții, oferind afacerii dumneavoastră un mijloc de funcționare eficient și productiv. Folosim pe lângă limbajele clasice de programare ( PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT etc ) și frameworkuri complexe cu ajutorul cărora putem dezvolta orice tip de proiect.

Website Prezentare

Doriți să ajungeți simplu și eficient în întâmpinarea clienților dumneavoastră cu informații despre serviciile și produsele pe care le oferiți? Toate website-urile sunt realizate de către o echipă de profesionişti, 100% personalizate, conform cerințelor dumneavoastră.

Accesați

Magazin Online

Aveți nevoie de ajutor? Nu știți de unde să începeți? Un magazin online va oferă noi oportunități afacerii pe care o dețineți și va oferă șansă de a va prezența produsele pe internet unui număr nelimitat de noi clienți.

Accesați

Audit Website

Vă permiteți să nu aveți website-ul verificat de către o echipa de profesioniști? Cereți un audit web înainte că site-ul dumneavoastră să înceapă să aibă probleme vizibile și să începeți să pierdeți clienți.

Accesați

Optimizare Website

Conform statisticilor, o pagină web care se încarcă greu, va fi abandonată de către utilizatori. Viteză de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte  pentru motoarele de căutare (SEO).

Accesați

Mentenanță

GlobalDev vă oferă servicii de mentenanță web pentru o gamă largă de website-uri. Vă ajutăm să dezvoltați noi funcționalități ale site-ului, fie prin servicii de instalare plugin-uri sau dezvoltare software web la cerere.

Accesați

Găzduire

Oferim servicii de găzduire site–uri și servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv și optim pentru performanță. Afacerea dumneavoastră merită tot ce este mai bun.

Accesați

GlobalDev găsește soluții pentru orice problema web digitală

Lucruri uimitoare se întâmplă afacerii dumneavoastră atunci când conectăm punctele de utilitate și valoare

Creativitate

” Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru prin care exploatăm ocaziile oferite de aceasta. ” – Earl Nightingale

Inovație

” Inovaţia este instrumentul specific întreprinzătorilor, prin care ei valorifică o oportunitate. ” – Peter Drucker

Funcționalitate

” Cuvintele aranjate în mod diferit au un înţeles diferit, iar semnificaţiile dispuse diferit au un efect diferit. ” – Pascal

7+

Ani de Experiență

57+

Clienți Mulțumiți

9+

Experți Tehnici

36+

Website-uri Livrate

Recomandări

Recenzii ce descriu relația de colaborare și gradul de satisfacție între GlobalDev și clienții săi

Să facem cunoștință

Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail

Nu uitați : CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

  • Identitate Digitală Online
  • Alegere Nume Brand
  • Creare LOGO
  • GDPR
  • Motto Personalizat
  • Tehnici de marketing
  • Campanii de promovare

Transformăm Ideile în Realitate

" Visele nu funcționează decât dacă luați măsuri. Cea mai sigură cale de a vă îndeplini visele este să le trăiți. " - Roy T. Bennett

captcha