fbpx

Găzduire

Hosting Website

Nu doar găzduire, ci și consiliere și siguranță

Oferim servicii de găzduire site-uri și servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv și optim pentru performanță. Afacerea dumneavoastră merită tot ce este mai bun.

 Cpanel individual

 Stocare date

 Domenii atașate

 Baza de date

 Email-uri

 Stocare email

 Back-up lunar

 Certificate SSL inclus

 Trafic lunar necontorizat

 Up-time 99.9 %

* preț la cerere

Image

Ce este găzduirea web ?

Permanent testăm și implementăm noi soluții , strategii , idei, pentru ca dvs să beneficiați de cele mai bune rezultate mereu

 • Soluții optime pentru website-uri mici sau bloguri
 • GĂZDUIRE WEB : Securitate + Stocare date digitale + Asistență clienți
 • Migrare gratuită de la un alt provider de hosting

Transferăm gratuit contul de web hosting pe care îl deții la o altă companie în cazul în care utilizezi platforma WHM/cPanel sau ne oferi un backup complet al site-ului.

GlobalDev continuă să ofere servicii de calitate superioară și să lanseze noi servicii pentru o îmbunătățire continuă a ofertei, iar pentru că știm că cea mai bună reclamă este un client multimit vom continuă să oferim fiecărui client în parte sprijinul dorit în dezvoltarea proiectelor online.

Așa cum v-am obișnuit, atașamentul și fidelitatea dvs față de GlobalDev sunt răsplătite. De aceea cereți informații consultanților noștri despre ofertele speciale active.

Cere Oferta!

Dezvoltare Web

Creare Website & Audit & Optimizare & Alte Servicii

Dezvoltăm soluții, oferind afacerii dumneavoastră un mijloc de funcționare eficient și productiv. Folosim pe lângă limbajele clasice de programare ( PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT etc ) și frameworkuri complexe cu ajutorul cărora putem dezvolta orice tip de proiect.

MAGAZIN ONLINE

Aveți nevoie de ajutor? Nu știți de unde să începeți? Un magazin online va oferă noi oportunități afacerii pe care o dețineți și va oferă șansă de a va prezența produsele pe internet unui număr nelimitat de noi clienți.

WEBSITE PREZENTARE

Doriți să ajungeți simplu și eficient în întâmpinarea clienților dumneavoastră cu informații despre serviciile și produsele pe care le oferiți? Toate website-urile sunt realizate de către o echipă de profesionişti, 100% personalizate, conform cerințelor dumneavoastră.

AUDIT WEBSITE

Vă permiteți să nu aveți website-ul verificat de către o echipa de profesioniști? Cereți un audit web înainte că site-ul dumneavoastră să înceapă să aibă probleme vizibile și să începeți să pierdeți clienți.

OPTIMIZARE WEBSITE

Conform statisticilor, o pagină web care se încarcă greu, va fi abandonată de către utilizatori. Viteză de încărcare a unui website este unul dintre cele mai importante aspecte pentru motoarele de căutare (SEO).

GĂZDUIRE

Oferim servicii de găzduire site–uri și servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv și optim pentru performanță. Afacerea dumneavoastră merită tot ce este mai bun.

MENTENANȚĂ

GlobalDev vă oferă servicii de mentenanță web pentru o gamă largă de website-uri. Vă ajutăm să dezvoltați noi funcționalități ale site-ului, fie prin servicii de instalare plugin-uri sau dezvoltare software web la cerere.

GlobalDev găsește soluții pentru orice problema web digitală

Lucruri uimitoare se întâmplă afacerii dumneavoastră atunci când conectăm punctele de utilitate și valoare

CREATIVITATE

” Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru prin care exploatăm ocaziile oferite de aceasta. ” – Earl Nightingale

INOVAȚIE

” Inovaţia este instrumentul specific întreprinzătorilor, prin care ei valorifică o oportunitate. ” – Peter Drucker

FUNCȚIONALITATE

” Cuvintele aranjate în mod diferit au un înţeles diferit, iar semnificaţiile dispuse diferit au un efect diferit. ” – Pascal

7 +

Ani de Experiență

57 +

Clienți Mulțumiți

9 +

Experți Tehnici

100 +

Website-uri Livrate

Recomandări

Recenzii ce descriu relația de colaborare și gradul de satisfacție între GlobalDev și clienții săi

Să facem cunoștință

Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail

Nu uitați : CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

 • Identitate Digitală Online
 • Alegere Nume Brand
 • Creare LOGO
 • GDPR
 • Motto Personalizat
 • Tehnici de marketing
 • Campanii de promovare

  Transformăm Ideile în Realitate

  " Visele nu funcționează decât dacă luați măsuri. Cea mai sigură cale de a vă îndeplini visele este să le trăiți. " - Roy T. Bennett