fbpx

Importanta Logo-ului companiei tale

Logo-ul, sau sigla companiei tale, reprezinta principalul element care infatiseaza imaginea business-ului.

Un logo trebuie sa aiba o poveste, iar simbolistica acestuia are un rol mai important in comparatie cu textul. Pe langa design, sau text, un alt aspect important il reprezinta culoarea, deoarece majoritatea persoanelor asociaza culorile cu anumite obiecte, actiuni, sau stari. Pentru a putea avea un efect pozitiv asupra vizitatorilor, atat compania, cat si site-ul web are nevoie de un logo personalizat, care sa reflecte cat mai bine domeniul de activitate si serviciile pe care le oferiti.

Indierent de dimensiunea sa, orice afacere are nevoie de un logo

Logo-ul este un element grafic, asadar, acesta poate imbraca forma unei litere, unui text, a unei imagini, sau chiar a unei combinatii a tuturor acestor elemente.

De ce ai nevoie de un logo?

In primul rand ajuta la identificarea brand-ului pe care tocmai l-ai creat. Pentru ca oamenii sa aiba posibilitatea de a retine cat mai usor brand-ul tau, este nevoie de cat mai multe elemente care sa ii faca sa isi aminteasca de afacerea ta, iar logo-ul reprezinta unul dintre principalele aspecte. Un logo poate fi folosit pentru a ii face pe toti consumatorii sa isi dea seama care este domeniul tau de activitate, astfel ca atunci cand numele pe care il alegi nu este suficient de sugestiv, un logo te poate ajuta sa ii faci pe consumatori sa isi dea seama cum ii poti ajuta.

Cand trebuie sa schimbi logo-ul brand-ului tau?

In momentul de fata, nu exista nici o regula care sa indice clar momentul oportun pentru modificarea, sau chiar schimbarea logo-ului pe care l-ai creat. Daca consideri ca acesta nu mai reprezinta si nu mai infatiseaza povestea brand-ului tau, poti alege oricand sa faci o schimbare. Speram ca informatiile ti-au fost de ajutor, iar daca in continuare ai anumite intrebari la care inca nu ai nici un raspuns, nu uita ca echipa GlobalDev este intotdeauna alaturi de fiecare business. Am creat cu succes sute de variante de logo, pentru diferite tipuri de business care isi desfasoara activitatea atat in Romania cat si in alte tari.

Ne poti gasi deasemenea pe Facebook si Instagram.