fbpx

Cum sa cresti traficul pe site?

cum sa cresti traficul pe site

Atunci cand iei decizia de a crea un website de prezentare pentru afacerea ta si produsele sau serviciile oferite, este firesc sa apara si intrebarea: „Cum o sa aduc vizitatori pe site pentru a creste traficul si implicit vanzarile?”. Totul tine de strategia abordata si resursele investite atat in optimizarea website-ului, cat si promovare online eficienta. Toate joaca un rol important in evolutia afacerii tale. Atunci cand un potential client cauta pe Google, exista sanse foarte mari ca acesta sa acceseze site-ul tau. Iar prin continut, tu va trebui sa ii captezi atentia pentru a-l motiva sa cumpere de la tine, si nu de la competitie. Daca vrei sa afli cum sa cresti traficul pe site, urmareste atent sfaturile de mai jos si aplica-le si tu imediat. Rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Care sunt pasii ce te ajuta sa cresti traficul pe site?

  • SEO trebuie sa fie de nelipsit pe orice website bine optimizat! Iar un element extrem de important ce influenteaza performanta SEO este alegerea cuvintelor cheie potrivite. Daca iti canalizezi atentia spre acestea, traficul organic va creste, iar Google iti va afisa website-ul printre primele optiuni. Astfel, nu vei mai fii nevoit sa investesti in reclame platite raspandite pe tot Internetul. Te vei bucura de o crestere organica si un site bine optimizat. Mai mult, SEO iti ofera rezultate permanente si de lunga durata. Chiar daca strategia SEO poate suna foarte complexa, echipa GlobalDev este aici sa te ajute.
  • Creeaza o sectiune de blog cu idei practice, sfaturi sau orice informatie ce are legatura cu afacerea ta si poate fi de ajutor vizitatorilor website-ului. Pe langa informatiile oferite, sectiunea de blog te ajuta si in strategia SEO. Google va aprecia continutul de calitate oferit vizitatorilor si iti va oferi un ranking mai bun. Un blog care spune povesti captivante atrage vizitatori si creste credibilitatea afacerii tale.
  • Atentie sporita pentru design-ul website-ului! Prima impresie conteaza. Acest principiu se aplica si in cazul unui site. Cu cat interfata web este mai prietenoasa, cu atat mai mic va fii bounce rate-ul. In alte cuvinte, vizitatorii vor petrece mai mult timp navigand pe website-ul tau. Un design prietenos trebuie sa ofere accesabilitatea necesara, culori si imagini atractive si un meniu de navigare usor de gasit.
  • Prezenta activa pe Social Media pentru o promovare online eficienta. Toate afacerile sau paginile au un profil pe retelele sociale. Acestea au un potential foarte mare in cresterea traficului pe site. Printr-o strategie de promovare si alegerea reteleloe sociale potrivite, poti atrage vizitatori pe website si genera vanzari.

Alege serviciile perfecte pentru cresterea traficului si a afacerii tale!

Acum ca am trecut prin pasii ce te invata cum sa cresti traficul pe site, tot ce ramane de facut este sa pui in aplicare aceste cunostiinte. Daca ai nevoie de ajutor specializat pentru rezultate cat mai bune, echipa GlobalDev este tot timpul pregatita sa iti ofere cele mai bune servicii pentru crearea de website, magazin online si promovare online. Fiecare afacere are un potential foarte mare ce trebuie pus in valoare cat mai eficient pentru un succes garantat.