fbpx

Nu ignora promovarea si marketing-ul online pe timp de pandemie

Nu ignora promovarea si marketing-ul online pe timp de pandemie

Cu siguranta te afli, sau te-ai aflat intr-un moment de impas in care nu ai constientizat cat de important este sa iti continui activitatea business-ului tau in mediul online.

De ce este acest aspect atat de important?

Deoarece oamenii au inceput sa cumpere din ce in ce mai mult online, pentru a evita fie iesitul din casa, fie plata cu bancnote, sau chiar spatiile deschise si aglomerate.

Aici urmeaza partea interesanta si avantajele care te privesc pe tine si afacerea ta.

Echipa GlobalDev s-a gandit sa iti ofere mici sfaturi gratuite despre cum te poti mentine pe linia de plutire in aceasta perioada.

In primul rand, asigura-te ca oferii beneficii cumparatorilor si ca iti atragi publicul cu oferte de nerefuzat.

Asigura conditii de comanda si livrare adaptate. De ce sunt aceste aspecte importante?

Deoarece oamenii au mai mult timp sa rasfoiasca internetul si sunt constienti ca aceasta situatie nu va fi la nesfarsit, asadar, fii sigura ca un discount la produsul de care are nevoie i-ar atrage atentia.

Daca am clarificat situatia pana in acest punct, sa trecem la sfaturile de care iti spuneam mai devreme.

Sfaturi pentru un marketing online pe timp de pandemie

In primul rand, trebuie sa fii mult mai activ pe retele de socializare (vezi oferta noastra privind pachetele pentru Facebook si Instagram) si ofera informatii actuale si utile.

Incearca sa pastrezi o relatie stransa intre utilizatori si business-ul tau, oferind noutati despre noile reglementari, sau implementari.

Si cel mai important, trebuie sa te bazezi pe cateva idei principale atunci cand compui texte:

  • Aminteste-le utilizatorilor cat de usor este sa comanzi de acasa. Scoate in evidenta reducerile si ofertele. Prezinta solutii prin care clientii tai pot beneficia in continuare produsele/serviciile preferate.

Nu trebuie sa creezi constant mesaje orientate spre vanzare, deoarece lumea intreaga are nevoie de empatie in aceasta perioada, cu siguranta ai clienti care deja au nevoie de produsele tale, dar acestia au nevoie sa se si asocieze cu tine, sa stie ca si tu treci prin aceeasi lupta ca si ei.

In cazul in care dispui deja de un website (vezi oferta noastra pentru creare website), axeaza-te pe optimizarea acestuia, serviciu SEO ajuta pe terment kung, iar intr-un moment ca si acesta este foarte important sa rankezi pe cele mai populare subiecte.

Asa cum am spus si mai devreme, scoate in fata produsele si serviciile care prind cel mai bine in aceasta perioada si ofera beneficii, reduceri, sau pachete promotionale clientilor tai, dar si posibililor consumatori.

Un ultim lucru mai ramane de spus: Nu uita ca echipa Globaldev din Craiova iti sta la dispozitie cu servicii de web development, avem pachete personalizate si oferte la toate serviciile noastre (vezi brosura GlobalDev)