fbpx

Firma de webdesign Craiova fata in fata cu viitorii clienti

 

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat punctele forte de comunicare si de intelegere.  Pentru ne place ceea ce facem, intotdeauna incercam sa identificam orice problema intampina afacerea dumneavoastra.  Implementam ceea va fi nevoie pentru ca aceasta sa aibe succes.
Atunci cand sunteti pregatiti sa ‘deblocati’ succesul companiei dumneavoastra, firma de webdesign Craiova va ofera consultanta 100% gratuita.
Impreuna,  putem indentifica absolut tot ceea ce este necesar pentru ca afacerea sa prospere.
Asteptam de la dumneavoastra sa impartasiti cu noi, ideile pe care deja le-ati stabilit, planul de afaceri si asteptarile pe care le aveti de la o posibila colaborare cu noi.
iata ,mai jos unele dintre cele mai frecvente intrebari pe care clientii nostri n-i le adreseaza.

1. Ce servicii ofera aceasta firma de webdesign?

Firma de webdesign Craiova, se ocupa de crearea unui website necesar prezentarii in mediul online, al afacerii dumneavoastra. Acesta dispune de pagini personalizate si interactive.
Atunci cand afacerea ofera ca si serviciu, cumpararea si vanzarea anumitor produse, aveti oportunitatea de a dispune de un magazin online.  Prin intermediul acestuia va  veti putea promova produsele in mediul online, crescandu-va in acelasi timp atat sansele de reusita dar si numarul clientilor.
Noi ne ocupam de crearea magazinului online,  iar dumneavoastra il puteti administra fara nici un fel de restrictie
Un alt serviciu pe care GlobalDev vi-l pune la dispozitie, este verificarea website-ului, in cazul in care deja dispuneti de acesta.

Atunci cand site-ul incepe sa aibe probleme vizibile, numarul clientilor va incepe sa scada, iar afacerea va avea de suferit. Nu ezitati sa cereti ajutorul unei echipe de profesionisti.
Firma de webdesign Craiova, se va asigura deasemenea ca afacerea pe care o conduceti este pozitionata strategic in mediul online. Viteza de incarcare a unui website fiind unul dintre cele mai importante aspecte.
Pentru ca s-au produs schimbari importante in legislatia privind protectia datelor personale in Europa, echipa noastra vine in ajutor cu toate informatiile necesare privind GDPR-ul.
Logo-ul reprezinta caracteristica de baza a afacerii dumneavoastra, de aceea, aveti nevoie ca aceasta sa fie construita corect.
Acestea sunt doar cateva dintre serviciile pe care GlobalDev le ofera clientilor nostri, dupa cum am spus, implicarea in afacerea pe care o manevrati este punctul nostru forte.

2.Pot vizualiza portofoliul, dispuneti de acesta?

Da, dispunem de un portofoliu ce contine o mica parte din cele mai reprezentative proiecte la care am luat parte. Le puteti accesa la orice ora, atunci cand aveti disponibilitatea, cu speranta ca acolo veti gasii anumite raspunsuri pentru intrebarile deja existente.
Noi actualizam portofoliul cat mai des pentru a impartasii cu dumneavoastra cele mai recente experiente si lucrari efectuate de catre specialistii nostri.

3.Ce este un motor de cautare?

Suntem in secolul 21, secol reprezentat de cel a vitezei, unde ritmul in care se petrec lucrurile ce ne inconjoara este ametitor.  De aceea uneori nu putem face fata acestui volum urias de informatii ce ne monopolizeaza.
Aceste motoare de cautare sunt aici in ajutorul nostru, si ne ajuta sa filtram informatiile in favoarea noastra.
Atunci cand este adaugat un nou domeniu pe platforma online, motoarele de cautare sunt primele care afla de existenta acestuia.
Ele au ca si functie construirea unei baze de date in timp real generand lista de raspunsuri coerente si concrete necesare utilizatorilor.

4.Ce este un browser?

Browserul este reprezentat de catre un software ce ne ofera posibilitatea navigarii pe internet. Acesta mai poate contine si extensii, dandu-ne oportunitatea de a avea o experienta cat mai buna atunci cand accesam un anumite site.
Tot prin ajutorul unui browser mai multe calculatoare au posibilitatea de a comunica intre ele. De asemenea viteza de incarcare a unei pagini web depinde de acest browser dar in acelasi timp si de site-ul din care acestea fac parte.
Cele mai utilizate tipuri de browsere utilizate in momentul de fata sunt Google Chrome, Mozila, Safari si Internet Explorer, Opera.

5.Ce platforma foloseste firma  de webdesign Craiova?

Platforma pe care GlobalDev o foloseste este platforma WordPress, unde exista posibilitatea de a construi si modifica orice.
Aceasta platforma dispune de un sistem de sablonare inscrise in limbajele HTML si CSS. Are de asemenea o multime de avantaje.  Prin simplitatea si numeroasele plugin-uri ce pot modifica functionalitatea WordPress-ului. Il poate transforma in orice tip de web site. Interfata acestuia poate deasemenea fi modificata destul de usor cu ajutorul temelor gratuite sau premium cu doar un singur clic.
Dezvoltatorii au reusit sa aduca aceasta platforma in care orice fel de atac este aproape imposibil de realizat.

6.Cum ajunge site-ul companiei mele pe prima pagina in Google?

Aceasta este intrebarea pe care si-o pun aproape toti detinatorii de site-uri web.

Atunci cand doresti ca site-ul companiei sau afacerii tale sa se afla pe prima pagina in Google, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte.
Una dintre reguli prin care site-ul dumneavoastra poate atinge prima pagina din Google, este construirea unui continut. Aceasta trebuie sa fie obligatoriu unic si de calitate, si trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

– Trebuiesc folosite fraze si cuvinte cheie adecvate textului.
– Imaginile trebuie sa fie optimizate, sa aibe marimea corespunzatoare.
– Trebuie monitorizat in permanenta comportamentul vizualizatorilor
Atunci cand site-ul web al dumneavoastra este nou si la inceput, este necesara construirea unor link-uri pe alte site-uri. Acestea trebuie sa fie de calitate, ce duc catre site-ul tau.
Cateva optiuni si necesitati prin care site-ul web pe care il detineti poate ajunge pe prima pagina in google.
Atunci cand intampinati probleme sau aveti anumite intrebari de orice natura, nu ezitati sa ne contactati.Firma de webdesign Craiova va sta la dispozitie si va va ajuta sa gasiti cele mai bune solutii  necesare propulsarii afacerii dumneavoastra in mediul online.

 

Ne gasiti pe Facebook