fbpx

De ce am nevoie de servicii de web design pentru o firma mică?

Servicii de web design pentru ideea dvs grozava de afacere

Aveti produse excelente si stiti ca Internetul este o resursa uriasa  pentru potentialii clienti. Doar un singur lucru sta intre dumneavoastra si cele 700 de miliarde de oameni din lume ( sau 20 de milioane de romani) care au acces la internet. Nu cunoasteti web design. De aceea, v-ati hotarat. „Am nevoie de servicii de web design pentru a-mi ridica afacerea mica in online”.

Acesta este un moment important pentru succesul viitoarei afaceri. Deci va indreptati spre laptop si incepeti sa cautati o companie care ofera servicii de web design accesibile/ieftine. Instantaneu sunteti coplesit de numarul optiunilor care se deruleaza in fata dumneavoastra.

Ce veti alege? O firma mica/ medie de servicii de web design sau o companie uriasa, cu un portofoliu greu de cuprins in cateva priviri?

Cu totii stim ca marile corporatii conduc afaceri la un nivel greu de inchipuit. In schimb o firma mica sau medie de servicii de web design este deseori lipsita de aceasta mentalitate corporatista.  De exemplu, Global Development – firma de web design Craiova intelege perfect cum functioneaza si ce idealuri are o afacere mica. De asemenea ofera suportul necesar unui startup business.  Aceste IMM-uri sau afaceri la inceput de drum sunt conduse de proprietari unici, de echipe sot – sotie, de familii care au transmis business-ul din generatie in generatie. Intelegem ca acesti proprietari de afaceri mici  se straduiesc sa evolueze. Ei investesc si obtin profituri de pe urma activitatilor care le fac placere. Suntem in aceeasi barca.

Pentru ca noi constientizam acest lucru intr-un mod foarte realist, stim ce ne incredintati. Ceva extrem de important. Cand ne alegeti sa va cream un magazin online, un logo profesional sau alte servicii suntem acolo alaturi de dvs.

De ce este important web design -ul pentru afacerea mea?

 

Exista deseori o conceptie eronata in randul celor care vin prima data in contact cu Internetul si oportunitatile oferite de acesta pentru un website. Multi cred ca dupa ce au creat un magazin online sau un site de prezentare bun, povestea se sfarseste. Ganditi asa: proprietarul unui supermarket nu-si construieste magazinul. Il umple de produse si apoi uita sa-l mai aprovizioneze.

O afacerea online este un proces continuu. Daca veti avea un magazin online, veti adauga produse noi, le veti sterge pe cele vechi, le veti promova pe altele si veti investi in publicitate. Global Development ofera servicii de web design si crearea unui site de prezentare sau magazin online. Pe langa aceasta suntem acolo cu servicii de mentenanta si promovare la preturi accesibile pentru un startup business sau o afacere mica.