fbpx

Cum sa alegi un nume de domeniu perfect business-ului tau

Poti asemana alegerea numelui de domeniu, cu alegerea unui nume pentru compania ta. Tine minte doua aspecte importante: gandire atenta si consideratie. Numele domeniului tau reprezinta identitatea si cartea ta de vizita in mediul online. Asadar, asigura-te ca alegi un nume potrivit, care este usor de gasit si de promovat.

6 Pasi pentru un nume de domeniu perfect

1.Alege intotdeauna un nume de domeniu care este usor de scris.

Atunci cand folosesti limbaj de jargon, sau anumite cuvinte care se pronunta in mod identic, insa se pot scrie diferit, clientii tai vor avea cu siguranta dificultati in a iti gasi site-ul.

2.Nu uita sa alegi un nume de domeniu scurt

Atunci cand numele domeniului tau este prea lung si complex, exista riscul ca toti clientii sa greseasca in scrierea acestuia. Simplu si scurt este solutia ideala, pe care trebuie intotdeauna sa o alegi.

3.Foloseste cuvinte cheie

Nu uita sa introduci cuvintele cheie pe care clientii le introduc pentru a iti cauta produsele, sau serviciile. Foloseste cuvintele care descriu specificul afacerii tale, precum si serviciile pe care le oferi clientilor tai.

4.Nu uita sa targetezi zona ta geografica

In cazul in care afacerea ta este una locala, ia in considerare includerea numelui orasului in numele tau de domeniu, acest aspect le ofera clientilor locali sa iti retina mai usor numele.

5.Evita cratimele si numerele

Atat cratimele cat si numerele, pot fi adesea intelese gresit. Anumite persoane care doresc sa foloseasca adresa site-ului tau, nu sunt sigure daca se regasesc in numele acestuia litere, sau cifre.

6.Alege un nume usor de retinut

Exista numeroase nume de domenii inregistrate, motiv pentru care este esential sa detii un nume de domeniu care este usor de retinut. Cere parerea prietenilor tai, pentru a te asigura daca alegerea ta este intocmai una potrivita, sau poti cere parerea unui expert in domeniu. Echipa noastra iti sta intotdeauna la dispozitie.

Suntem pe Facebook si Instagram.