fbpx

Cu ce te ajuta un magazin online?

 1. Ce este promovarea online?

  Promovarea online te ajuta sa te diferentiezi de restul competitorilor. Aceasta implica folosirea serviciilor Google si a paginilor de social media, ca si mijloace de comunicare cu clientii. Retelele de socializare iti permit folosirea de hashtaguri si organizarea de concursuri.

 2. Cu ce te ajuta un magazin online?

  Un magazin online inseamna accesibilitate. Clientii dispun de produsele sau serviciile oferite in orice moment al zilei. Magazinul online sau site-ul iti permite minimizarea costurilor. De asemenea, crearea unui magazin online iti permite si masurarea eficientei promovarii. Rezultatele campaniilor online de promovare pot fi usor urmarite si imbunatatite.

 3. Ce este un logo al unei companii?

  Logo-ul sau sigla unei companii este principalul element ce infatiseaza imaginea unei afacerii. Acesta trebuie sa evidentieze cat mai bine brand-ul. Un logo trebuie sa fie suficient de clar pentru a ii face pe clientii afacerii tale sa inteleaga domeniul de activitate. Acesta trebuie sa aiba o poveste, sa foloseasca culorile potrivite si sa fie personalizat.

 4. Ce inseamna SEO?

  SEO sau Search Engine Optimization reprezinta o strategie care are ca rezultat imbunatatirea accesibilitatii si structurarii unui site sau magazin online. Folosit intr-un mod optim, SEO poate oferi avantaje afacerii dumneavoastra in mediul online. Calitatea elementelor SEO folosite influenteaza decizia de cumparare a clientilor. SEO combina texte unice cu cuvintele cheie specifice pentru crearea unui site web puternic si stabil.

 5. Ce este un site web?

  Un site web este prima interactiune dintre afacerea dumneavoastra si un potential client. Site-ul web sau prezenta online a unei afaceri a devenit esentiala in ultimii ani. Tot mai multi potentiali clienti folosesc internetul pentru a cauta informatii, servicii sau produse. Un site web este accesibil oriunde si oricand si poate ajuta orice afacere sa evolueze.

 6. Cum ma ajuta Facebook sa imi promovez afacerea?

  Folosit intr-un mod eficient, Facebook poate sa iti ajute afacerea sa creasca. Reteaua de socializare a devenit acceptata pentru majoritatea categoriilor de varsta. Are o acoperire foarte mare si permite crearea de reclame eficiente, vizibilitate si sanse de promovare.

 7. Cu ce se ocupa o firma de webdesign?

  Activitatea unei companii de webdesign are ca scop furnizarea de servicii de web design. Calitatea acestui serviciu depinde de creativitate si tendinte. Un web design potrivit ajuta la crearea unei imagini a companiei dumneavoastra. Un design corect realizat va avea un impact pozitiv asupra clientilor si vizitatorilor website-ului. Un web design care urmareste noile tendinte in materie de continut si imagini va fi eficient in strategia de promovare online.

 8. Ce sunt cuvintele cheie?

  Cuvintele cheie sunt insusiri de caractere folosite pentru a cauta informatii in mediul online. Acestea fac referire la un subiect anume. Odata introdus un cuvant cheie intr-un motor de cautare, acesta incepe sa caute in toate paginile indexate informatii ce include cuvantul cheie. Cuvintele cheie potrivite ajuta la cresterea vizibilitatii unei pagini.

 9. Ce sunt reclamele platite pe Facebook?

  Asa cum spune si denumirea, aceste reclame necesita anumite resurse financiare pentru a putea fi vizibile pe Facebook. Ele vor putea fi vizibile de catre audienta stabilita de dumneavoastra. Desi initial sunt o investitie, acestea pot genera si un profit pe parcurs. Scopul lor este de a face afacerea cat mai vizibila pe reteaua de socializare si de a capta atentia posibililor clienti.

 10. Ce este un motor de cautare?

  Motorul de cautare ajuta afacerile online sa devina mai vizibile printre cautari. Acesta scaneaza website-urile si genereaza rezultate conform cautarii. Motoarele de cautare incearca sa gaseasca cele mai potrivite si relevante pagini online pentru fiecare cautare. De aceea, elemente precum cuvintele cheie, SEO sunt analizate si influenteaza rezultatele primite de utilizator.