fbpx

Beneficiile unui magazin online

Exista o multitudine de motive pentru care fiecare client existent, sau potential al afacerii dumneavoastra, prefera cumparaturile online.

De ce?

Pentru ca pur si simplu nu au dispozitia necesara pentru a se deplasa in incinta unui magazin fizic, sau poate acestia chiar au nevoie urgent de un anume produs, sau serviciu pe care dumneavoastra le oferiti acestora. Din punct de vedere al consumatorului, avantajele cumparaturilor sunt evidente: timp de achizitie redus, nu este nevoie de nici un fel de deplasare, iar acestia au posibilitatea de a achizitiona produsele, sau serviciile de care au nevoie, la orice ora din zi, sau din noapte, in orice zi, din saptamana, sau an.

Care este solutia pentru fiecare antreprenor?

Da, ati ghicit. Un magazin online va ofera posibilitatea de a creste numarul comenzilor, implicit a vanzarilor si cel mai important, va ofera posibilitatea de a minimiza consturile. Un magazin online nu solicita un numar foarte mare de angajati, pentru ca sarcinile care trebuie indeplinite nu sunt atat de numeroase, nu aveti nevoie de un spatiu fizic, pe care sunteti nevoiti sa il inchiriati si scutiti foarte multi bani pentru numeroasele sisteme de alarma si paza.

Rezultatele promovarii online, sunt masurabile

Datorita faptului ca mediul online nu are granite, orice persoana va poate accesa site-ul si poate plasa comenzi, daca limba ii este cunoscuta si daca politicile magazinului dumneavoastra online permit acest lucru. Motiv pentru care, publicul tinta nu trebuie sa fie doar local, ci poate fi cu usurinta unul global.

Pe langa acestea, promovarea online poate fi tintita doar catre cei carora doriti sa va adresati. Echipa GlobalDev foloseste instrumente precum Google, AdWords, Facebook Ads si Instagram Ads. Putem spune cu incredere ca am realizat magazine online atat pentru clienti din orasul nostru, Craiova, cat si pentru clienti din intreaga tara, precum, Sibiu, Constanta si multe altele.

In cazul in care inca nu detineti un magazin online, echipa noastra va sta intotdeauna la dispozitie. Numarul nostru de telefon este disponibil pentru dumneavoastra, motiv pentru care ne puteti contacta pentru a primi informatiile necesare.

Suntem pe Facebook si Instagram. Apasa butonul de Follow si spune-ne cu ce te putem ajuta!