fbpx

Avantajele optimizarii SEO

Optimizarea SEO reprezinta metoda perfecta si impecabila de a castiga audienta de care afacerea ta are nevoie. In urma aplicarii strategiei SEO, site-ul tau va fi vizitat de catre publicul tinta, iar acestia vor fi gata sa efectueze actiunile pe care le doresti, implicit, sa completeze formulare, sa citeasca noutati, sau sa faca o achizitie.

Cu ajutorul optimizarii SEO, aveti posibilitatea de a contura portretul clientului ideal

Cu ajutorul instrumentelor Google Analytics, puteti afla date importante despre clienti, precum, varsta, timpul in care a vizitat site-ul si multe alte date importante pe care sa le puteti folosi in luarea deciziilor privind business-ul pe care il conduci.

Optimizarea SEO va ofera rezultate pe termen lung

Toate actiunile care vizeaza promovarea site-ului, au o eficacitate pe termen lung. Link-urile primite dupa sase luni, incep sa functioneze mai bine, iar intr-un an, chiar si mai bine. Cu cat site-ul este mai vechi, cu atat pozitia acestuia in rezultatele motoarelor de cautare este mult mai buna.

SEO reprezinta o varianta optima pentru partea cost-eficienta

SEO stie sa ‘’citeasca ghidurile oferite de motoarele de cautare’’, sa se informeze in permanenta si sa lucreze doar in beneficiul clientului, imbunatatind vizibil, calitatea continutului si bineinteles, al site-ului, iar rezultatele pozitive sunt GARANTATE. Costul optimizarii SEO este absolut accesibil tuturor antreprenorilor, optimizarea este eficienta si functioneaza chiar si atunci cand nu ‘’platiti’’.

Avantaje unice ale optimizarii SEO

1. Recunoasterea marcii- Afisarea produsului tau in topul rezultatelor motoarelor de cautare, va avea efect asupra gradului de recunoastere al marcii.

2. Imagine imbunatatita a companiei- Retineti ca, rezultatele din prima pagina sunt intotdeauna percepute de catre toti clientii, ca fiind brand-uri de calitate superioara si de incredere.

3. Mai mult trafic- 99% dintre cautatori nu se ratacesc niciodata dincolo de prima pagina a rezultatelor cautarii efectuate de ei. Site-urile de pe prima pagina primesc partea cea mai mare din trafic.

Acest mesaj este destinat tuturor antreprenorilor din Romania si nu numai. Nu va impuneti limite, mediul online reprezinta locul in care orice este posibil. GlobalDev are experienta necesara pentru a clasifica metodele de promovare, personalizate in functie de fiecare business in parte, printre care, regasim bineinteles optimizarea SEO. Numarul nostru este disponibil oricand, asadar, fa un pas important in cresterea afacerii tale, chiar azi.

Suntem pe Facebook si Instagram.