fbpx

Audit SEO-Importanta

Importanta unui Audit SEO profesional

Audit SEO, reprezinta procesul prin care este evaluata performanta unui site.
Nu este necesar sa ajungeti in situatia in care site-ul dumneavoastra nu genereaza traficul organic pe care vi l-ati propus. Nu incercati tot felul de variante prin care sa obtineti un loc in primele randuri.
GlobalDev Craiova sta la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va consultanta gratuita de care aveti nevoie. Vom  gasi impreuna cele mai potrivite modalitati pentru afacerea dumneavoastra .
Atunci cand masurile necesare sunt luate din timp, garantat, veti avea un site web optimizat ce va creste totodata rata de conversie.
Daca un audit SEO, este realizat corect, integral si minutios, acesta va genera problemele de optimizare pe care site-ul le prezinta. Astfel se vor putea gasi toate metodele de rezolvare ale acestora, implementand totodata solutiile alese.

De la un cuvant cheie al unei pagini si pana la linku-rile din continut

Oricare dintre pagini ce va aparea in site-ul dumneavoastra, va influenta intr-un mod sau altul traficul pe care acesta il genereaza.
Modelul de audit din cadrul companiei GlobalDev, detecteaza toate problemele site-ului legate de SEO. Va informeaza asupra tuturor lucrurilor ce nu permit avansarea acestuia in pozitiile Google.  Va arata cum sa optimizati complet si treptat rata de converise a traficului, intr-un mod eficient.
Asa cum este importanta identificarea si remedierea erorilor gasite in urma analizei tehnice, efectuarea unui audit tehnic a site-ului este in egala masura la fel de esentiala.
Instrumentele de anazilza SEO, va va ajuta sa prioritizati erorile site-ului, ca mai apoi, acestea sa fie remediate intr-un timp cat mai scurt.
Inainte ca problemle site-ului sa fie diagnosticate, este deasemenea importanta planificarea auditului.

Cel mai important pas il reprezinta parcurgerea si scanarea intregului site

Uneltele folosite in analiza de performanta a unui site, pot fi multe, la fel ca si elementele masurate.
In urma acestui audit SEO, vom crea o lista ce va cuprinde toate elementele ce pot fi imbunatatite, de care echipa noastra se va ocupa integral.
Indiferent de proiectul dumneavoastra, auditul SEO, reprezinta un start foarte important, ce sta la baza unei strategii de promovare de succes.
Cand scanarea site-ului sa incheiat, aceasta va va genera o statistica clara a mai multor elemente, ce ulterior vor necesita modificari si optimizari.
In procesul de elaborare a strategiilor SEO, echipa noastra va tine mereu cont de tot ceea se inseamna business-ul dumneavoastra. Deasemenea asiguram transparenta completa a actiunilor noastre de optimizare.

Cheia intelegerii nevoilor utilizatorilor Google

O reperezinta cuvintele cheie, pe care acestia le folosesc pentru a ajunge la produsele si informatiile disponibile online.
Scopul tututor antreprenorilor este de a ajunge la utilizator, raspunzand tuturor nevoilor sale.
Ca parte a analizei, vom decide factorii ce determina relevanta unui site pe nisa dumneavoastra, pornind intotdeauna de la competitori.
Analizam profilul acestora de backlinks, profilul de cuvinte cheie, structura URL-urilor, viteza de incarcare si multe alte elemente.
Urmatorul pas, il constitue auditarea completa a site-ului dumneavoastra. Este un proces complex, ce va lua in vedere toate aspectele care au legatura cu performanta unui site.
In urma finalizarii acestui procedeu, vom identifica cele mai importante si relevante pagini ale site-ului.
Fie ca este vorba de un continut, fie ca vorbim despre un magazin online, articolele publicate in site au nevoie in permanenta de optimizare.

Echipa GlobalDev Craiova

Va gasi raspunsurile necesare la toate intrebarile dumneavoastra. Deasemenea vom implementa metode eficiente pentru ca afacerea in mediul online sa aibe succes garantat.
Un alt aspect important intr-o campanie SEO, il reprezinta monitorizarea constanta a randamentului unui site.
Este posibil ca pe parcursul procesului de optimizare SEO, sa realizati ca nevoile business-ului dumneavoastra  presupune schimbari. Putem lua in considerare o schimbare de design, o schimbare de platforma, sau toate aceste aspecte la un loc.
Noi va putem oferi ajutorul necesar realizarii unei tranzactii perfecte de la vechiul site la cel nou.
Cu siguranta sunt multe lucruri pe care dumneavoastra inca nu le-ati descoperit, fie ca este vorba de un business nou in mediul online , fie ca aveti  experienta.

Auditul SEO, este unul dintre cei mai utilizati termeni din aceasta industrie

Echipa noastra abordeaza cele mai importante actiuni pe care trebuie sa le cuprinda o analiza SEO pentru orice tip de site web.
Un audit corect realizat, poate reprezenta un imblod, ce o sa va faca sa realizati si sa intelegeti, puterea si importanta procesului SEO, rolul acestuia fiind crearea unei magini de ansamblu, si sa va spune cum este site-ul dumneavoastra vazut din perspectiva Google.
GlobalDev Craiova, va sta la dispozitie cu absolut orice informatie in legatura cu site-ul dumneavoastra, singurul lucru ce ramane de facut, este sa intrati in contact cu unul dintre colegii nostri, pentru a stabili o intalnire, unde veti expune tot ceea ce considerati ca aveti nevoie la momentul respectiv, iar impreuna cu noi, vom gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru ca afacerea dumneavoastra sa se propulseze in mediul virtul, intr-un mod corect, succesul fiindu-va asigurat.

Ne puteti gasi si pe Facebook.