fbpx

Activitatea companiei de webdesign

Descrierea activitati

Stim cu toti ca internetul a schimbat modul de organizare si functionare a vietii economico-sociale. Modifica în acelasi timp schimbarea lumii de la o zi la alta, cu un ritm fantastic.
La început, internetul era folosit în exclusivitate pentru cercetare si unele comunicari. Astazi, utilizarile lui sunt nelimitate.
Comertul electronic este foarte utilizat printre toti consumatorii, aducând multiple beneficii în rândul acestora. Orice fel de tranzactie este realizabila la orice ora, pe tot parcursul anului.
Putem denumi piata online ca fiind una libera, ce are sute de milioane de utilizatori, deci foarte benefica pentru dezvoltarea si promovarea afacerilor.
Activitatea companiei de webdesign GlobalDev,  are ca scop furnizarea de servicii de web design pe piata internationala. Calitatea lor se bazeaza pe experienta si creativitatea designerilor nostri.
Pe lânga campaniile de promovare ce folosesc diverse strategii de marketing, orice afacere are nevoie si de prezenta online.

Ce reprezinta un website de prezentare?

Website-ul de prezentare are ca si scop crearea imaginii companiei dumneavoastra sau a unei societati, unde sunt prezentate elementele definitorii ale acesteia.  Website-ul trebuie sa fie cât mai bine si corect realizat, deoarece va fi folosit de catre utilizatori pentru a intra in contact cu dumneavoastra.
Atunci când considerati ca a venit momentul oportun în crearea unui website, alegeti ceea ce vi se portiveste si va caracterizeaza.
Una dintre sectiunile site-ului de prezentare va contine informatii redactate într-o maniera pe întelesul tuturor despre compania dumneavoastra. Afiseaza consumatorilor domeniul de activitate, logo-ul  si sloganul dar si produsele sau serviciile aduse spre vanzare.
Una dintre cele mai importante sectiuni ale website-ului, o reprezinta cea în care sunt prezentate serviciile pe care compania dumneavoastra le ofera spre utilizarea clientilor. Acestea necesitând descrierea fiecaruia în parte, unde veti prezenta toate beneficiile folorii produselor dvs.

Blog

Despre sectiunea Blog, putem spune ca aceasta reprezinta locul unde puteti împartasii informatii despre evenimentele la care luati parte. Evenimente pe care le organizati sau informatii noi despre produsele dumneavoastra.
În sectiunea de testimoniale, se vor regasii parerile clientilor,  ce îi pot convinge pe viitorii potentiali clienti ca sunteti o companie de încredere.
Nu în ultimul rând, amintiti-va ca exista si locul în care va trebui sa atasati datele dumneavoastra de contact implicit adresa, email-ul si eventual un numar de telefon. Aceste date ii vor ajuta pe clienti sa va gaseasca mai usor.
Pe lânga crearea unui website de care echipa noastra se poate ocupa în mod exclusiv, un alt serviciu pe care vi-l putem oferi este crearea unui magazin online. Activitatea companiei de webdesign Craiova, consta implicit in crearea si implementarea strategiilor de marketing online pentru fiecare afacere in parte.

Cum trebuie sa arate un magazin online?

Pentru ca toate dispozitivele mobile si tabletele au adus modificari în procesul de cumparare si calea de achizitie , un magazin online trebuie sa fie realizat corect si concis.
Pagina principala a magazinului online, va trebui sa contina categoria de produse vândute. Le oferim  informatii clientilor cât mai directe în legatura cu acestea.
Paginile dedicate produselor, vor contine informatii relevante, organizate într-un mod usor de utilizat, despre produsele dumneavoastra.
Clientul analizeaza cu atentie fiecare produs în parte, de aceea pagina trebuie sa contina  componente relevante.  Imagini si o sectiune unde fiecare produs va avea o descriere aparte. Locul destinat  pretului fiecaruia dintre produse si sectiunea unde oricare dintre clienti îsi poate achizitiona unul dintre aceste produse.
Atunci când pe lista dumneavoastra se afla si verificarea website-ului, nu ezitati sa cereti un audit web. Când acesta a început sa aiba probleme vizibile, veti incepe sa pierdeti clienti.

Ce reprezinta optimizarea website-ului?

Este procesul de perfectionare a vizibilitatii unor site-uri web sau paginilor, în cadrul ordonarii rezultatelor cautarii în lista facuta de catre motorul de cautare.  Daca website-ul dumneavoastra are nevoie de optimizare, va reamintim ca in activitatea companiei de webdesign GlobalDev se regasesc numeroase servicii. Identificam orice problema intampina site-ul si venim cu solutii inovative pentru reglementarea acestora.

Viteza de încarcare a unui website fiind unul dintre cele mai importante aspecte pentru motoarele de cautare(SEO).
Retelele de socializare sunt unele dintre cele mai accesibile cai, în care publicul tinta este implicat într-un procent suficient de mare. Este totodata una dintre cele mai rentabile cai de promovare a afacerii si brandului în mediul online.
De aceea una dintre cheile succesului, este prezenta afacerii dumneavoastra în mediile sociale, de care echipa noastra se poate ocupa integral.

Ce reprezinta termenul SEO?

Optimizarea on-page si off-page a unei pagini website pentru motoarele de cautare, pozitioneaza site-ul in primele pozitii Google prin intermediul anumitor cuvinte cheie.
Aceasta strategie este destul de importanta pentru afacerea dumneavoastra. Majoritatea clientilor folosesc motorul de cautare Google si reprezinta totodata o forma de promovare pe termen lung.
Orice website are nevoie de servici de mentenanta. GlobalDev Craiova va ajuta sa creati noi functionalitati ale site-ului prin serviciile de instalare plugins si dezvoltare web la cerere.
O alta gama de servicii pe care activitatea companiei de webdesign Craiova le constitue sunt cele de gazduire si servici conexe. Afacerea dumneavoastra merita tot ce este mai bun.
De asemenea GlobalDev Craiova va invita sa vizualizati portofoliul nostru, realizat si conceput pentru a veni in ajutorul dumneavoastra.
Echipa noastra actualizeaza portofoliul cât de des posibil, totodata împartasind experientele si proiectele recent realizate.

Activitatea companiei de webdesign, se bazeaza in primul rand pe incredere, perseverenta si creativitate.

Suntem si pe Facebook