fbpx

6 Motive pentru care un site web este important pentru afacerea ta

Se pare ca in era digitala, foarte multe afaceri nu au un site web, sau orice alta prezenta online. In cazul in care aveti un bussiness, insa nu aveti un site, retineti ca pierdeti multe oportunitati pentru afacerea dumneavoastra. Un site web poate fi folosit pentru a crea foarte multe strategii de marketing, care sa va ajute afacerea sa creasca. In acest articol, va prezentam beneficiile pe care le puteti avea daca ati avea un site.

1. Afacerea dumneavoastra castiga credibilitate

In zilele noastre, foarte multi consumatori folosesc internetul pentru a cauta serviciile, sau produsele pe care le doresc. Daca aveti un site web, afacerea dumneavoastra va castiga credibilitate in fata tuturor consumatorilor. Acesta, reprezinta imaginea brand-ului pe care il conduceti.

2. Aveti posibilitatea de a tine clientii informati

Cu ajutorul unui site web, este mult mai usor sa actualizati informatiile in legatura cu produsele, sau serviciile pe care le oferiti clientilor. Este mult mai usor sa informati consumatorii despre sosirea anumitor produse, despre evenimente, sau promotii speciale.

3. Este accesibil oricand si de oriunde

Site-ul web este la dispozitia clientilor si a potentialilor clienti 24/7/365. Le ofera acestora posibilitatea de a vedea produsele si serviciile dumneavoastra, chiar si in afara programului de lucru, atunci cand nu puteti fi contactat la birou, sau telefonic.

4. Site-ul web va ofera posibilitatea sa targetati o anume piata

Indiferent ca vindeti servicii, sau produse, un site web va ofera sansa sa promovati ceea ce vindeti unei piete direct interesata de ceea ce dumneavoastra oferiti.

5. Imbunatateste departamentul de servicii clienti

Indiferent de domeniul de activitatea pe care il activati, un site va ofera posibilitatea de a tine toti clientii aproape si dezvoltati relatia cu acestia. Puteti posta articole, sfaturi utile, puteti deasemenea raspunde rapid la intrebarile clientilor si le puteti oferi programe de fidelizare.

6. Un site web va ajuta sa economisiti timp

Atunci cand nu dispuneti de un site web, atat dumneavoastra cand si restul angajatilor trebuie sa raspundeti la e-mailuri, la telefoane, sau sa programati intalniri cu potentialii clienti doar pentru a le oferi acestora informatii despre serviciile, sau produsele dumneavoastra. Daca aveti un site web, aceste informatii sunt furnizate in mod automat si astfel economisiti timp, pentru ca, stim cu toti, timpul costa bani.

Daca v-am convins ca si dumneavoastra aveti nevoie de un site web modern, atunci apelati la serviciile GlobalDev de creare site web prezentare sau de creare magazin online.

Ne gasiti pe Facebook si Instagram.